Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Fotbal v Bavorově oslavil 100 let existence. Popřáli mu významní hosté

 
úterý, 15. srpna 2023, 15:21

Bavorov – V sobotu 12. srpna slavil TJ Sokol Bavorov významné jubileum – 100 let od svého založení. Oslavy začaly nástupem všech týmů, mládežnických, dospělých a družstvem volejbalu.

Již dopoledne přijeli poblahopřát k tomuto významnému jubileu velké osobnosti Jihočeského kraje a okresu Strakonice. Jako první vystoupil Ing. Tomáš Hajdušek, náměstek hejtmana Jihočeského kraje. Za OFS Strakonice předseda Václav Zábranský s Michalem Vanduchem, členem VV, předali hrací míče jednotlivým týmům a nádherný pohár pro TJ Sokol Bavorov ke kulatému výročí.

Poslední přání Sokolu do dalších let přednesl Ing. Petr Šafránek, starosta města Bavorov. Následně se na hrací ploše postupně střídaly jednotlivé týmy TJ Sokol Bavorov s následujícími výsledky:

Mladší přípravka: TJ Sokol Bavorov - FK Vodňany 9:4

Starší přípravka: TJ Sokol Bavorov - FC Vlachovo Březí 4:1 (1:1), Vlk 3, Kucul – vlastní.

Mladší žáci: TJ Sokol Bavorov - FC Písek 0:8 (0:3), Bílý 3, Toužimský 2, Podlešák, Nejedlý, Muzika.

Muži B: TJ Sokol Bavorov B - TJ Hradiště ženy 5:0 (1:0), Matyáš Kautman 2, Blažíček, Bayer, Chytil.

Před utkáním A týmu mužů došlo ještě na jednu významnou událost. Oslavy navštívil MUDr. Bc. Tomáš Fiala, MBA – senátor parlamentu ČR, a Ing. Tomáš Pintér, předseda Jihočeského krajského fotbalového svazu. Následně provedli s předsedou oddílu TJ Sokol Bavorov Josefem Blažíčkem i slavnostní výkop.

A tým mužů se v generálce na novou sezónu I. B třídy utkal s velmi kvalitním soupeřem z Hradiště. Po velmi vyrovnané první půli se ve druhé půli rozstřílel Jakub Varyš a čtyřmi góly rozhodnul zápas.

TJ Sokol Bavorov - TJ Hradiště 5:1 (1:1), Varyš 4, Funda Václav – Maroušek

Celý den byly pro děti připravené různé soutěže, dva skákací hrady, padaly bonbóny z nebe a nechyběla ani pěna.

Celý program běžel na jedničku, za což je potřeba poděkovat všem organizátorům. Zároveň je potřeba projevit dík divákům, kteří se přišli podívat na své děti v dopoledním programu, či v odpoledním programu na dospělácký fotbal.

Sportu zdar a fotbalu zvlášť.

Napsal(a) TJ Sokol Bavorov | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama