Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Střelecký rekordman Jakub Lesňák: Kluků z Vyššího Brodu mi bylo líto

čtvrtek, 25. května 2017, 17:30ČlánkyRozhovoryI. B třída
 

Jakub Lesňák (29), útočník kaplického Spartaku, býval před časem obávaným kanonýrem v krajském přeboru, kde dával góly s železnou pravidelností. O víkendu opět přesvědčil, že ani po delší pauze neztratil nic ze svého střeleckého umění. K...

 

Nová Ves neudržela s Olešnicí poločasový náskok

středa, 24. května 2017, 09:30ČlánkyI. B třída
 

S dosti poslepovanou sestavou přijela Nová Ves do Olešnice. Chybělo jí několik hráčů, v útoku musel zaskočit brankář Bartizal a dlouho držela naději na body.

 

Horští troubí na poplach. Prohráli pošesté v řadě

středa, 24. května 2017, 09:02ČlánkyI. B třída
 

Další nevydařené utkání sehráli ratibořští fotbalisté na domácím trávníku proti K. Řečici. Přitom ještě v 69. minutě drželi nadějný výsledek 1:0, ale soupeř nejprve vyrovnal a pak jim zasadil druhým gólem zdrcující úder. Situace ratibořského týmu...

 

Záblatí nezvládlo závěr se Stachy. Domácí otáčeli stav v posledních minutách

středa, 24. května 2017, 06:44ČlánkyI. B třída
 

Oba týmy jsou hodně namočené a tak se hrálo vlastně o šest bodů. Kdyby vyhráli Stachovští, mohli soupeři utéct na sedm bodů, což by mohlo být v celkovém hodnocení rozhodující.

 

Vedoucí tandem nevyzrál na Mladou Vožici. Po Lomu zachraňoval bod Lišov

úterý, 23. května 2017, 20:03ČlánkyI. B třída
 

Mladá Vožice se opět musela spokojit s nerozhodným výsledkem. Po remíze u prvního Lomu, kde ztratila dvougólový náskok, přivítala druhý Lišov. K zisku tří bodů měla blízko, ale opět inkasovala v posledních minutách. Zápas skončil „oblíbeným“...

 

Ve vyrovnané partii bral body lídr soutěže

úterý, 23. května 2017, 10:40I. B třída
 

Sedlčtí na čele tabulky vzbuzovali respekt. Lheničtí, jimž třeba bodů a navíc bez gólmana J. Dvořáka, J.Schöna, D.Trojana a vypomáhajícího K. Mušky, tomu uzpůsobili rozestavení na hřišti na 3-2-3-1-1.

 

Vyšebrodské Dynamo utržilo v Kaplici dvanáct gólů, osm od Lesňáka!

pondělí, 22. května 2017, 11:05ČlánkyI. B třída
 

První okresní derby v jarních odvetách odehráli Kapličtí až v rámci 22. kola. Do Kaplice zavítalo vyšebrodské Dynamo. Podzimní duel skončil vysokou výhrou Spartakovců v poměru 9:2.

 

I. třídy: Dinův dvougólový návrat. První N. Včelnice remizovala s posledním béčkem Hradce

neděle, 21. května 2017, 16:37I. A třídaI. B třídaAktuálně
 

AKTUALIZOVÁNO - Oblastní I. třídy pokračovaly 22. kolem. Událostí byl víkendu comeback internacionála Jana Kollera v dresu Smetanovy Lhoty, za níž vsítil dva góly a rozhodl o vítězství proti Chyškám. Dražice se osmnáctou výhrou výrazně přiblížily...

 

Ledenice podruhé vyzrály na Novou Ves

čtvrtek, 18. května 2017, 12:10ČlánkyI. B třída
 

Novoveští přivítali Ledenice, kterým chtěli vrátit porážku z podzimní části (0:2). Ani v odvetě se jim nepodařilo skórovat, naopak závěr vyšel Ledenicím dokonale a připravily N. Vsi první domácí porážku v sezoně při její premiérové účast v B třídě.

 
Reklama