Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Pětigólový obrat Vodňan s Větřním

neděle, 2. září 2018, 12:11

Vodňany v týdnu posílily a konečně nastoupily v ideální sestavě. Poslední Větřní za čtvrt hodiny prohrávalo 0:2, ale do poločasu zvrátilo na 4:2. Obrany pořádaly den otevřených dveří. Ve druhé půli už úřadovali domácí. Góly stříleli v 16. a 48. Girardey, 13. Gažík, 56. Šlehofer, 57. Šťastný, 70. Šteier, 82. P. Hrachovec – 22. a 29. Gutheis, 5. Kotlár, 27. Weinhard.

Pětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s VětřnímPětigólový obrat Vodňan s Větřním
 
 
Reklama