Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V Hrdějovicích rozhodovaly standardní situace. Rozhodli bratři Chalupovi

 
úterý, 26. září 2023, 16:39

Hrdějovice – Za chladného sobotního dopoledne se na hrdějovickém trávníku odehrál bojovný zápas, v němž oslabený domácí Slavoj po většinu času tahal proti Čkyni za kratší konec.

Čkyně v minulém kole našla ve Strunkovicích prvního přemožitele a již od začátku zatlačila domácí a vytvořila si první šance. V 8. minutě po rohu se nejlépe zorientoval Lukáš Chalupa a hlavou otevřel skóre - 0:1 V 18. minutě po hezké kombinaci hostí musel domácí brankář Šturma vytasit první zákrok.

Do poločasu si Čkyně vytvořila ještě minimálně tři slibné příležitosti, z nichž mohla skórovat. Poločasový stav 0:1 byl pro domácí ještě příznivý.

Druhé dějství pokračovalo ve stejném duchu a hned v úvodu mohli hosté po samostatném uniku zvýšit, ale domácí stoper stihl vykopnout střelu z brankové čáry na roh. V 53. minutě se Šturma vytasil s dalším skvělým zákrokem.

Na časomíře naskočila 73. minuta a hrdějovická jednička musela po hezké kombinaci Čkyňských znovu zasahovat. Po následném rohu poslal kapitán Král střílený centr do vápna a hosté dorážkou Martina Chalupy dostali do vedení - 0:2

Druhý gól Hrdějovice probudil a konečně se osmělily. Dvanáct minut před koncem po vyhraném souboji se střídající Čapek dostal ke střele, brankář Drnek ji vyrazil před sebe a z dorážky snížil Lukáš Kaisler na 1:2.

Naděje domácí trvala pouhé čtyři minuty. Šturmou vyraženou střelu poslal nezadržitelně do sítě opět stoper Lukáš Chalupa. Ještě mohl navýšit skóre v 87. minutě Bujok, ale zatřásl jen břevnem.

V závěrečných minutách se již nic nestalo a Čkyně si zaslouženě odvezla tři body. Hrdějovický nováček tak ani napotřetí doma u tratě nezvítězil.

Slavoj Hrdějovice - SK Čkyně 1:3 (0:1)

Góly: 78. Kaisler - 8. a 82. L. Chalupa, 75. M. Chalupa. Rozhodčí: Tomaň– Votava, Mazour. ŽK: 0:2. Diváků: 100.

Napsal(a) Jan Kroupa | Foto Jan Kroupa
 


 
Reklama