Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Veselí předvedlo skvělou devítiminutovku. Lišov v ní vyřídilo třemi zásahy

 
úterý, 26. září 2023, 07:56

Veselí nad Lužnicí – Hráči domácí Lokomotivy nastoupili do zápasu s odhodláním vrátit se k výkonům a předváděné hře z prvních kol soutěže a odčinit dvě předešlé prohry. Také hosté z Lišova chtěli po třech utkáních, která prohráli vždy v závěru utkání, získat další body.

Hrál se oboustranně pěkný fotbal a šance střídala šanci. Lišovští po závaru ve vápně trefili tyč domácí branky. Poté ale přišlo parádních devět minut, kdy domácí upravili skóre na poločasových 3:0.

Nejprve v 17. minutě otevřel skóre domácí Ondřej Dvořák. Již ve 24. minutě zvýšil na 2:0 Jan Bursík a ve 26. minutě svou druhou brankou uzavřel poločasové skóre opět Ondřej Dvořák.

Po vstupu do druhého poločasu hostující hráči přidali na své aktivitě, snažili se o úpravu skóre a výsledkem byla parádní střela do břevna. I tentokrát předvedl několik bravurních zákroků brankář Jakub Hejl.

Domácí hráči si své vedení pohlídali a navíc v 79. minutě ještě pojistili brankou střídajícího Lukáše Novotného. Zápas tak skončil vítězstvím Lokomotivy 4:0.

K dalšímu zápasu zajíždí Lokotka dne 1. 10. 2013 od 16:00 hodin do Mladé Vožice.

Loko Veselí – SK Lišov 4:0 (3:0)

Branky: 17. a 26. Dvořák, 24. Bursík, 79. Novotný. Rozhodčí: Valeš - Písek, Šíma. ŽK: 0:1. Diváci: 80.

Loko Veselí: Hejl - Koktavý, Čížek, Křiklán (88. Berezný), Kolář, Doležal, Valeš (67. Megis), Čech (79. Mrzena), Dvořák, Štětina (75. Stropek), Bursík (29. Novotný).

Lišov: Boček - Shýbal, Mandík, Průša, Kovačič, Faktor, Pechoč, Klabouch, Fiktus (76. Pivoňka), Kándl (69. Jeroušek), Koláček.

Napsal(a) Vojtěch Rozboud | Foto Loko Veselí
 


 
Reklama