Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V derby Lokomotiv brali body domácí

 
úterý, 19. září 2023, 08:16

České Budějovice – V sobotním dopoledním čase se odehrál vzájemný souboj dvou Lokomotiv. Té z Budějic, která letos oslavila 100. let od založení a také veselské, která svých 100. let od založení slavila už loni. Byl to zápas dvou naprosto rozdílných poločasů.

První poločas patřil pouze Lokotce domácí. Svoji převahu přeměnila do poločasového vedení 2:0. Nejprve se v 15. minutě prosadil kapitán Ondřej Hladík. A ve 26. minutě přidal druhou branku Samuel Havel. Domácí měli i nadále neustálou a velkou převahu, a kdyby poločas skončil vyšším rozdílem, nikdo by se asi ani nedivil.

Také ve druhém poločase existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo, ale tentokrát to byli hráči hostující Lokotky Veselí. Možná až v kabině o poločasové přestávce si uvědomili, že zápas už se hraje. A najednou domácí nestíhali.

Hostující Lokotka svoji herní převahu zúročila brankou po rohovém kopu, kterou v 67 minutě vstřelil hráč dorostu Mikuláš Průcha. Veselští se i nadále snažili utkání strhnout na svoji stranu a byli lepším týmem. Domácí však začali hru kouskovat, často polehávali, hru zdržovali a k vidění bylo spoustu faulů.

V závěru utkání viděl po druhé žluté kartě tu červenou nejdříve hostující Petr Nuhlíček a po něm stejně i domácí Petr Václavík. Veselí už ale gólovou ztrátu z první půle nedohnalo, a tak zápas skončil vítězstvím domácích v poměru 2:1.

V příštím kole přivítá Veselí na svém hřišti v sobotu dne 23. 9. 2023 od 16:30 hodin tým Lišova.

Loko Č. Budějovice  - Loko Veselí 2:1 (2:0)

Branky: 15. Hladík, 26. Havel – 67. Průcha. Rozhodčí: Herzog – Dimitrov, Valeš. ŽK: 4:4. ČK: 1:1 (90. Václavík – 90. ). Diváci: 100.

Loko ČB: Šmrha - Jan Wenzl, Martin Wenzl, Havel, Šimek, Mrosko, Janů (79. Petr Hajný), Hladík, Filip Hajný (46. Voneš), Václavík, Pranevský.

Veselí: Hejl - Koktavý, Hájek (46. Berezný), Nuhlíček, Valeš (73. Novotný), Megis (46. Křiklán), Doležal, Čech, Štětina (65. Stropek), Bursík (46. Průcha), Dvořák.

Napsal(a) Vojtěch Rozboud | Foto Loko Veselí
 


 
Reklama