Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Veselí si připsalo první prohru. Meteor Tábor dominoval v první půli

 
úterý, 12. září 2023, 10:18

Veselí nad Lužnicí – Čtvrté kolo ve skupině B I. A třídy svedlo dohromady v okresním derby dva neporažené celky z táborského okresu. Veselská „Lokotka“ se mohla pyšnit třemi vítězstvími, táborský Meteor zase měl nejlepší ofenzívu v soutěži a je pasován za největšího kandidáta na postup.

Šlágr kola začal velkým náporem hostí z Tábora. Ti hřiště v prvních minutách zcela ovládli. Domácí hráči Lokomotivy s přibývajícím časem hru postupně vyrovnávali. Hostům se však podařilo během 13 minut vstřelit tři branky, když se hned dvakrát trefil hostující Tomáš Dařena. Jednu branku přidal i kapitán hostů Jakub Pípal.

Domácí své šance neproměňovali a ani z velkého závaru před brankou hostí gól nepadl. Do šaten tak odcházela mužstva za stavu 0:3.

Ve vyrovnaném druhém poločase, a to co se hry i skóre týče, pak padly dvě branky. Nejprve hosté zvýšili Vojtěchem Sedláčkem až na nespravedlivých 0:4. Pak se ke slovu dostali i domácí a pět minut před koncem uzavřel skóre čestným gólem domácích Ondřej Dvořák.

Lokomotiva si tak připsala první porážku v soutěži. Hostující Meteor je i nadále neporaženým týmem a ujal se místo Veselí dočasně vedení v soutěži.

V příštím kole zajíždí Lokomotiva Veselí na hřiště Lokomotivy České Budějovice.

Loko Veselí – Meteor Tábor 1:4 (0:3)

Branky: 85. Dvořák – 24. a 37. Dařena, 33. Pípal, 66. Sedláček. Rozhodčí: Vican –Herzog, Vican. DFA: Němeček. ŽK: 2:1. Diváci: 155.

Veselí: Hejl – Hájek (25. Berezný), Čížek (70. Stropek), Doležal, Megis, Valeš, Křiklán, Čech (84. Průcha), Dvořák, Kolář (46. Novotný), Bursík (46. Štětina).

Tábor: Dvořáček – Pecka, Fiala, Pípal, Štrincl (75. Svorad), Lachout, Kollárik, Široký (79. Mrzena), Sedláček (81. Syrovátka), Dařena, Neruda.

Napsal(a) Vojtěch Rozboud | Foto Lenka Průchová
 


 
Reklama