Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

VIDEO: Sešívaní od Malého jezu v poháru hostili Semice

 
středa, 16. srpna 2023, 15:27

České Budějovice – Domácí Slavie před víkendovým startem mistrovské soutěže v I. A třídě odehrála v úterý osmifinále krajského poháru – Samson Cupu – proti Semicím, týmu z krajského přeboru. K vidění byly tři góly, dva v závěrečné desetiminutovce. Červenobílí stačili v předposlední minutě jen korigovat a v poháru končí. Ve čtvrtfinále se Semice střetnou s Dačicemi.

FAKTA Z UTKÁNÍ

SK Slavia Č. Budějovice – FC AL-KO Semice 1:2 (0:1)

Góly: 89. Procházka – 12. J. Keclík, 80. Linhart. Rozhodčí: Kollmann - Písek, Cigáň. ŽK: 0:2 (Vondrášek, Linhart). Diváků: 100.

Slavia: Rychlý – Boháč, Bohůnek, J. Novák, T. Novák – Dzietonický, Cettl, Pollák, Lhoták (80. Šefr) – Pancíř (12. Procházka), Hosnedl (60. Žerajić). Hrající trenér Procházka.

Semice: Vondrášek – Sádlo, Hrdlička, Řezáč (80. Hronek), Pšenička – Forman, J. Keclík, Pohnán, P. Valach – P. Keclík, M. Valach (34. Linhart). Trenér Vondrášek st.

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Lenka Průchová
 


 
Reklama