Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čtyři Dvory si užijí vítěznou cenu v projektu Kopeme za fotbal v derby s Lokomotivou

 
čtvrtek, 15. června 2023, 10:37

České Budějovice – V sobotu 17. června se od 10.15 hod. odehraje „Vesnické derby“ mezi celky I. A třídy SK Čtyři Dvory a Lokomotivou Č. Budějovice. Domácí tým SK Čtyři Dvory si užije cenu, kterou vyhrál v rámci Jarní soutěže v projektu Kopeme za fotbal, který podporuje amatérské fotbalové kluby napříč Českou republikou.

V sobotu se tedy návštěvníci mohou těšit na skvělé čepované pivo Gambrinus nebo na nafukovací hřiště s dovednostní střelbou na přesnost. Hráči pak obdrží zcela novou sadu dresů od partnera 11TEAMSPORTS nebo profesionálně připravenou kabinu k utkání. Prostě profi servis se vším všudy.

„Rádi bychom pozvali všechny fanoušky fotbalu, aby se k nám přišli se podívat na poslední utkání této sezony a užili si krásný slunečný den. Odpoledne hraje i náš B-tým. Bude se točit pivo za zlevněnou cenu a na své si přijdou i děti,“ zve v sobotu na hřiště na čtyřdvorském sídlišti činovník Milan Randl.

Projekt Kopeme za fotbal pivovaru Gambrinus běží již čtrnáctým rokem a napřímo podporuje více než 1000 amatérských klubů v České republice. V rámci projektu mohou kluby zlepšit zázemí i vybavení klubu, soutěžit o sudy piva Gambrinus nebo se třeba podívat na některé z utkání v elitních evropských fotbalových soutěžích. Každý tým, který vstoupí do projektu, získá vstupní balíček (sadu dresů nebo míčů) a může získat sportovní vybavení, zájezd na evropský fotbal nebo přátelský zápas s týmem hvězdných sportovců Real Top Praha, podporu profesionálních trenérů a pivo Gambrinus na komunitní akce.

Napsal(a) Redakce
 


 
Reklama