Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Chýnovští nezaváhali ani u budějovické Slavie a odvezli si odtud vysoké vítězství

 
úterý, 13. června 2023, 12:39

České Budějovice – V předposledním mistrovském utkání I. A třídy v tomto soutěžním ročníku zajíždělo chýnovské mužstvo na hřiště českobudějovické Slavie a po kvalitním výkonu celého týmu a zásluhou produktivního útočníka Krále si nakonec odvezlo z jihočeské metropole zaslouženě všechny tři body. Po návratu si hráči užili následnou dokopnou.

Chýnovský asistent trenéra Pavel Pilík zhodnotil utkání takto: „V Českých Budějovicích jsme odehráli další z vydařených venkovních zápasů a během utkání jsme si vytvořili kromě čtyř vstřelených branek ještě několik dalších gólových příležitostí. Objektivně ale musím přiznat, že i domácí měli dvě čisté brankové příležitosti, ale v koncovce neuspěli. Střelecky se za nás prosadil hlavně David Král, který svým hattrickem zaznamenal naše první tři branky. Touto výhrou jsme již dnes dosáhli na historický úspěch našeho celku v krajské I. A třídě, neboť 55 bodů Chýnov dosud nikdy nezískal a již definitivně skončíme v konečné tabulce na výborném druhém místě hned za postupujícími Třeběticemi. A právě k tomuto soupeři zajíždíme v pátek k poslednímu letošnímu mistrovskému zápasu a chceme tam samozřejmě také uspět!“

SK Slavie České Budějovice – FC Chýnov 0:4 (0:2)

Branky: 19., 28. a 74. Král, 77. J. Hruška. Rozhodčí: Pravda – Černý, Ťupa. ŽK: 1:1 (Pinc - Mareš). Diváků: 80.

Chýnov: Průša – Mareš, Rytíř, Doubrava (46. J. Hruška), Rabiňák (83. Štiller) – Petrů (61. Havlík), Václ. Hruška (79. Lhoták), Mládek, Vlast. Hruška (74. Štrouf) – Zadražil, Král. Mužstvo vedl asistent trenéra Pavel Pilík.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto Ján Honza
 


 
Reklama