Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Místenka do kraje už Roudnému neunikne. „Zatím nic neslavíme,“ říká kouč Cepák

 
neděle, 11. června 2023, 15:15

Lhenice – Malšané dál neohroženě kráčí za svým cílem, kterým je prvenství v I. A třídě. Tentokrát vyhráli výrazným rozdílem 8:0 u předposledních Lhenic, které usilují o záchranu, a znovu potvrdili svoje vysoké ambice.

„Peckáři“ mají na konci sezony dvakrát výhodu domácího trávníku. Lhenický trenér očekával v sobotu nadmíru těžkého soupeře a jeho předzápasová slova se naplnila. „Roudné si hraje víceméně svou soutěž a pořádá střelecké závody. Uvidíme, pokusíme se připravit co nejlépe.“

Lhenická obrana stačila odolávat jen čtvrt hodiny. Během následujících deseti minut vsítil favorit tři branky a jeho snahu neukončila ani průtrž mračen. Malše po gólech Goretkiho, Míky a Kadlece vedla po pětadvaceti minutách hry 3:0. Míka s Kadlecem pak skórovali ještě jednou a po pětačtyřiceti minutách hry měli hosté pohodlný pětigólový náskok. „Od úvodní minuty jsme byli jasně lepší a hru jsme režírovali,“ potvrdil trenér Roudenských Pavel Cepák, že jeho mužstvo bylo na duel ve Lhenicích dobře připraveno.

Ve druhém poločase už tempo hry poněkud opadlo. „V naší hře už bylo několik slabších momentů a celkově to nebylo z naší strany takové jako v první půli,“ připustil Cepák.

I tak ale Malše své vedení ještě navýšila dvěma zásahy střídajícího žolíka Bendy a nakonec z toho byl výsledek 8:0 a jedenáctá výhra po sobě.

Roudenské čeká ještě závěrečný duel doma se Čkyní a už nyní je jisté, že Malše neskončí hůře než druhá. Postup do krajského přeboru by jí tedy neměl uniknout. „Zatím nic neslavíme, náš cíl je být první,“ uzavírá rezolutně Pavel Cepák. Postupové oslavy mohou chystat i v Mirovicích. Třetí Strunkovice už je po závěrečném kole nedostihnou.

SK Lhenice – Malše Roudné 0:8 (0:5)

Góly: 20. a 34. Míka, 25. a 43. Kadlec, 73. a 87. Benda, 16. Goretki, 58. P. Cepák. Rozhodčí: Kříž - Kříž, Janovský. Delegát: M. Urban. ŽK: 2:2. Diváků: 100.

Napsal(a) Michal Havelka, Michal Průcha | Foto Jan Klein
 


 
Reklama