Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Obrat Jankova ve druhé půli, Trhové Sviny mrzela zahozená penalta

pondělí, 29. června 2020, 15:44ČlánkyKrajský přeborI. A třída
 

Jankov - Necelých osmačtyřicet hodin po náročném utkání s béčkem Dynama nastoupil Jankov k dalšímu, celkově už sedmému jarnímu zápasu. V Precis aréně přivítal Spartak Trhové Sviny, přední tým I. A třídy. Na domácích byla vidět únava, přesto se po...

 

Kaplickým se turnajová rozlučka na Slavii nevydařila

pondělí, 29. června 2020, 14:57ČlánkyI. A třída
 

K poslednímu červnovému střetnutí zajížděli Kapličtí na Českých Budějovic na stadion Slavie. Z minulého domácího střetnutí chyběla trenéru Malickému hned šestice hráčů.

 

Prvenství získal Kamenný Újezd, třetí skončila Zliv

sobota, 27. června 2020, 13:41ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Pořádající Sokol Kamenný Újezd nezaváhal v závěrečném střetnutí turnaje s Velešínem a v posledním kole se vyhoupl na konečné první místo. Na Planou, která měla volno, zbylo druhé místo. Na třetí pozici se po šestibodovém zisku v...

 

Exligista Pavel Pilík se usadil v Chýnově a trénuje místní mládež

sobota, 27. června 2020, 12:34ČlánkyRozhovoryI. A třída
 

Chýnov – Chýnovští funkcionáři získali do svých řad velkou trenérskou posilu. Jejich mladé fotbalové naděje nyní trénuje bývalý ligový fotbalista Pavel Pilík (28). Příbramský odchovanec prošel mnohými známými mužstvy a na svém kontě má 45 zápasů...

 

Lhenice vzdaly I. A třídu, volné místo zaplnily Netolice!

pondělí, 22. června 2020, 18:03ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Ani po uzávěrce přihlášek do nadcházející sezony krajských soutěží není všem změnám konec. Dodatečně a po termínu došlo ještě na tři změny.

 

Kamenný Újezd zabodoval v Kaplici a má blízko k vítězství v turnaji

pondělí, 22. června 2020, 15:53ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Kaplice – Po třetí v řadě se Kapličtí v rámci přípravného turnaje představili na vlastním hřišti. V pátek v podvečer se hrálo na těžkém podmáčeném terénu.

 

Hynkův memoriál pro pořádající slávisty. Jiří Mráz v Síni slávy

neděle, 21. června 2020, 21:16ČlánkyI. A třída
 

České Budějovice – Kvůli nejistotě uspořádání z důvodu koronavirové nákazy se letošní ročník uskutečnil v režimu pouze jednoho utkání.

 

I přes volný los slaví Nová Ves prvenství. První zisky Hrdějovic a Ledenic

neděle, 21. června 2020, 20:42ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Nová Ves sice měla o víkendu volno, k celkovému prvenství ji ale kolo před koncem pomohlo zaváhání Dolního Bukovska, které odehrálo utkání s Ledenicemi, vzhledem k podmáčené hrací ploše, na umělé trávě ve Staré Hlíně.

 

Vítěze určí poslední kolo. Planá vede o bod před K. Újezdem

neděle, 21. června 2020, 08:41ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Už jen poslední kolo zbývá do konce turnaje Liga K. Újezd, v němž startuje sedmička družstev. Jako první dohrála vedoucí Planá. V posledním kole má volno.

 
Reklama
Reklama