Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko podlehlo mladíkům Ostravy 1:3. Matoušek po zranění naskočil do hry

 
neděle, 6. února 2022, 18:28

Sezimovo Ústí - Podruhé krátce za sebou se A tým FC MAS Táborsko střetnul s Baníkem Ostrava B. Na umělce v areálu Soukeník hosté vyhráli 1:3, všechny góly padly po přestávce. Jedinou branku Táborska vstřelil Plachý.

Hodnocení trenéra FCT Sergejse Golubevse: "Hlavní příčinu porážky bych viděl v tom, že se aktuálně nacházíme v tvrdé části zimní přípravy. Od pondělí do příštího pátku ordinujeme týmu těžké tréninky. Tušil jsem, že hráči budou unaveni, zápas jsme hráli také v úterý. Dalším důvodem porážky je, že jsme na naší polovině udělali dvě chyby, které soupeř potrestal. Naopak my jsme neproměnili řadu šancí, tu největší měl Tijani. Měli jsme hodně dobrých útočných akcí, ale bez efektu. Také máme zraněné: Holiš, Rydval, Zadražil. Na stoperu nastoupil talentovaný 17letý lotyšský mládežnický reprezentant Jurkovlanec. Bude u nás na zkoušce. Pozitivní je, že se po zranění vrátil Matoušek, který odehrál 10 minut. Příští utkání hrajeme ve středu 9. února od 11:00 na Soukeníku s Dynamem České Budějovice B."

FC MAS Táborsko - FC Baník Ostrava B 1:3 (0:0)

Branky: 75. Plachý - 51. Martiník, 64. Smékal, 85. Stoklásek.

FCT: Janáček - Plachý, Navrátil, Jurkovlanec, Tusjak  - Vozihnoj (46. Šplíchal), Drozd, Liepa (25. Kosek), Youri (70. Kubovský) - Mach (46. Tijani), Robakidze (55. Svatek, 80. Matoušek).

Baník B: Hrubý (46. Číž) - Zálešák, Remiáš (65. Blahuta), Stoklásek (46. Temel), Fulnek - M. Jaroň (65. Říha), Stojičevič, Říha (46. Martiník), Boháč, Sotorník (46. Holaň) - Bitta (46. Smékal).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama