Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko angažovalo hráče z Gruzie, smlouvu podepsal Luka Robakidze

 
pátek, 4. února 2022, 17:28

Táborsko – Po Janu Machovi hlásí FC MAS Táborsko další posilu do ofenzivy. Smlouvu podepsal 21letý záložník či útočník Luka Robakidze. Naposledy hrál za gruzínský FC Samtredia ve městě, které je nejvíce známé jako největší železniční uzel na celém Kavkazu.

„Luka Robakidze k nám přichází jako volný hráč. Trenér Golubevs si ho přál. Je vidět, že Luka je fotbalista. Musí se ale sžít s agresivnějším pojetím českého fotbalu,“ míní ředitel klubu Josef Holub.

Trenér Sergejs Golubevs potvrdil, že Robakidze si postupně zvyká na silové souboje českého fotbalu. „Luku jsem chtěl přivést už loni v létě, ale pandemie koronaviru to zkomplikovala. Hráč s námi byl na prosincovém mezibloku, teď má za sebou další měsíc a je na něm znát progres. Myslím, že má motivaci se dále zlepšovat. Luka je kreativní typ fotbalisty, který si rozumí s míčem, umí ho podržet, hodí se do naší kombinační hry, umí vystřelit,“ popsal nového hráče Sergejs Golubevs.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle, FC MAS Táborsko
 


 
Reklama