Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Písek si spravil chuť po vysoké výhře nad účastníkem krajského přeboru

 
neděle, 13. února 2022, 11:31

Písek - Přesně tohle už písečtí fotbalisté potřebovali jako sůl. Po posledních nezdarech v přípravných utkáních si v sobotu dopoledne spravili chuť, když účastníkovi středočeského krajského přeboru Komárovu nasázeli sedm gólů, aniž by inkasovali.

„Kvalita soupeře odpovídala soutěži, kterou hraje. Pro nás to bylo jedno z těch snazších utkání, určitě však mnohem lepší než trénink. Potřebovali jsme si vyzkoušet nějaké herní prvky, takže jsme rádi, že jsme mohli takový zápas sehrát,“ kvituje kouč Milan Nousek sobotní přípravný duel s Komárovem.

Vysoká výhra samozřejmě pomohla také k vylepšení sebevědomí hráčů. Od startu zimní přípravy Písek odehrál osm přípravných zápasů a výhra nad Komárovem je teprve druhá v tomto roce. „Jsou však jednotlivci, kteří se i v tomto utkání potýkali s poklesem formy. Věřím ale, že se brzy dostanou do pohody,“ říká Nousek.

Trenér si to vysvětluje únavou z náročných tréninků v posledním týdnu, které byly zaměřeny hodně na běhání, byť nechyběl míč. „Dost hráčů máme nyní zraněných a ostatním se tak naskytla příležitost dostat se zase do formy,“ je spokojen trenér s tím, že zápas s Komárovem splnil svůj účel.

Písečtí měli zápas po celých devadesát minut pod kontrolou a o jejich vítězství nebylo pochyb. Dvakrát skórovali Petr s Kalouskem, po jedné brance přidali Voráček, Belej a Sajtl.

FC Písek - FK Komárov 7:0 (3:0)

Góly: 6. a 42. Petr, 62. a 83. Kalousek, 15. Voráček, 54. Sajtl, 77. Belej.

FC Písek: Satrapa (46. Lalák) – Sajtl, Běloušek, K. Kulík, Kotrba – Kalousek, Stejskal (46. Velek), Belej, Voráček – Koreš, Petr (46. Kynkor).

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama