Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL: Písek v závěru dvakrát inkasoval, béčko Dynama vyhrálo gólem z poslední minuty

 
pondělí, 8. dubna 2024, 21:46

Čechy – Táborská rezerva jako jediná z celé soutěže nepoznala na jaře hořkost porážky, i když remíza s B-týmem Dukly je podle slov kouče Zemana málo. Písek v oslabené sestavě nezvládl na Motorletu závěr střetnutí, v němž obdržel dva góly. Cenné tři body přivezlo z Uhříněvsi béčko Dynama ČB, které vstřelilo vítězný gól proti béčku Bohemky (s Necidem v útoku) v 90. minutě a upevnilo si postavení na čtvrté příčce. Jak trenéři hodnotili jednotlivá utkání?

FK Motorlet Praha - FC Písek 2:0 (0:0)

Góly: 85. a 89. Amobi. Rozhodčí: Vojtěch – Bečvář, Duchoň. ŽK: 4:1 (Jurčišin, Sehedi, Konopásek, Žížala – Dohnal). Diváků: 172.

Písek: Lerch – Novák, Bartizal, Kašpar, Vokurka – Koreš, Pech – Kalousek, Belej (76. Štěch), Dohnal – Arzberger. Trenér Nousek.

Milan Nousek (trenér Písku): „Jsme zklamaní, protože až do osmdesáté minuty jsme drželi nerozhodný výsledek a nakonec se vracíme bez bodu. Zápas byl dlouho vyrovnaný, v závěru nás ale soupeř zatlačil, převzal iniciativu a my jsme se z toho nedokázali vymanit. Výsledkem pak byly inkasované góly. Je to škoda, protože kdybychom získali alespoň bod, mohl Motorlet zůstat daleko za námi.“


FK Dukla Praha B - FC Táborsko B 1:1 (1:0)

Góly: 18. Atsuta – 52. Nešický. Rozhodčí: Hanousek – Bohata, Šťastný. ŽK: 0:1 (Brabec). Diváků: 318. Hráno ve Zbuzanech.

Táborsko B: Kerl – Šplíchal, Brabec, Kopřiva, Schindler – Schramhauser, Javorek (59. Špaček) – Kubovský (61.Koulousias), Nešický, Novák – Mach (46. Praveček). Trenér Zeman.

Lukáš Zeman (trenér Táborska B): „Zápas ovlivnila kvalita hřiště, které bylo hodně hrbolaté. Zejména v prvním poločase jsme se s tím nedokázali srovnat. Po přestávce jsme hru více zjednodušili a díky tomu jsme Duklu dostali pod tlak. Hrálo se převážně na soupeřově obranné polovině. Před zápasem bychom asi s bodem byli spokojení, ale vzhledem k průběhu druhého poločasu, kdy jsme si vytvořili několik šancí, které jsme měli proměnit, tak je bod málo.“


Bohemians 1905 Praha B - SK Dynamo Č. Budějovice B 2:3 (1:1)

Góly: 4. Šurýn, 69. Nekvasil - 39. Novák, 59. Šimoník, 90. Polanský. Rozhodčí: Hlaváček - Severýn, Jakl. ŽK: 2:4 (Skořepa, Farkaš – Šimoník 2, Böhm, Němeček). ČK: 0:1 (90+2. Šimoník). Diváků: 108. Hráno v Uhříněvesi.

Dynamo B: Andrew – Němeček (77. Mašek), Novák, Čoudek, Pařízek – Hák (84. Gantogtokh), Malecha, Böhm – Sliacky (77. Polanský), Zajíc (67. Bečvář), Šimoník. Trenér Žmolík.

Dušan Žmolík (trenér Dynama B): „Hráči přijeli na Bohemku s motivací vyhrát. I když si to zkomplikovali poměrně lacinými góly, bylo na nich vidět, že nechtějí odjet s prázdnou. Díky přístupu jednoho hráče vedle druhého jsme z Prahy odjeli s vynikajícím výsledkem. Dovedl nás k němu velice kvalitní týmový výkon.“

Napsal(a) Redakce | Foto Nikol Kuncová
 


 
Reklama