Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Zemřel dlouholetý mirovický funkcionář Zdeněk Bárta

 
úterý, 14. listopadu 2023, 09:24

Mirovice – Okresní fotbalový svaz Písek s lítostí oznámil smutnou zprávu o úmrtí činovníka SK Mirovice Zdeňka Bárty. Zemřel v pondělí 13. listopadu ve věku 62 let.

„Odešel naprosto férovej a slušnej chlap, je nám to moc líto,“ uvedl předseda píseckého fotbalového okresu Michal Řezáč. „Byl srdcem a duší fotbalista, který celý svůj život zasvětil fotbalovému životu. Byl předsedou a administrátorem v Mirovicích, řídil Valné hromady OFS Písek a ČUS Písek, pracoval v odborných komisích a pro naši píseckou fotbalovou veřejnost byl nepřehlédnutelnou osobností,“ poznamenal Řezáč.

Zdeněk Bárta sám fotbal hrával, po skončení kariéry se vydal na dráhu oddaného funkcionáře v SK Mirovice. Řadu let působil v klubu jako sekretář. V Mirovicích byl 24 let starostou a fotbal podporoval i z tohoto významného postu, který opustil v roce 2018. Jeho druhým koníčkem byla myslivost.

Napsal(a) Redakce