Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Chýnovští fotbalisté mají nového trenéra. Pilíka střídá Holub

 
středa, 20. září 2023, 21:53

Chýnov – Po velmi nepovedeném startu A-týmu FC Chýnov v letošním ročníku krajské I. A třídy, skupiny B, který z dosud odehraných pěti zápasů získal jediný bod, přistoupili v Chýnově v tomto týdnu ke změně na postu hlavního trenéra.

Pavel Pilík, který u chýnovského mužstva působil nejprve jako asistent trenéra a později jako hlavní trenér, výboru FC po porážce na Slavii ČB oznámil, že když změna trenéra pomůže týmu k lepším výsledkům a hlavně k bodům, že toto rozhodnutí samozřejmě respektuje a post trenéra předá svému novému nástupci.

Předseda FC Chýnov M. Mládek poděkoval dnes již bývalému trenérovi u A-týmu za jeho práci a v kabině představil hráčům před úterním tréninkem jeho nástupce.

Novým trenérem se stal od úterý 19. 9. 2023 Josef Holub, bývalý sportovní ředitel Táborska a dnes vedoucí odboru dopravy, investic a životního prostředí na Měú. v Sezimově Ústí.

Holub již také v úterý vedl první trénink svých nových svěřenců a v neděli 24. 9. jej čeká na domácím hřišti od 16.30 hod. premiéra v zápase se ZD Kovářov.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama