Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Stadion Kvapilova bude hostit mezinárodní zápas s Itálií

 
čtvrtek, 7. září 2023, 18:19

Tábor – Fotbalový stadion Kvapilova FC Silon Táborsko se stane v pondělí 11. září od 17.00 hodin svědkem mezinárodního přípravného utkání mezi Českou republikou U20 a Itálií U20. Národní tým do 20 let vede v této sezoně trenér Pavel Šustr, který již v loňském ročníku dělal u stejného týmu asistenta Aleši Křečkovi. Asistenty Pavla Šustra jsou Jiří Vágner a Petr Papoušek.

Český tým U20 bude na podzim hrát sérii přípravných zápasů. V domácím prostředí se představí poprvé v sezoně proti Itálii právě v Táboře. „Věříme, že mužstvo do dvaceti let najde v Táboře to správné domácí prostředí, které mu přinese vítězství. Naším přání je, aby se k nám mládežnické reprezentace rády vracely,“ uvedl výkonný ředitel FC Silon Táborsko Martin Vozábal.

Majitelé klubových permanentních vstupenek mají na pondělní duel vstup zdarma, zdarma se na stadion dostanou děti do 140 cm a ZTP/P. Ostatní zaplatí 50 Kč.

Nominace ČR U20:

Brankáři: Martin Hrubý (FC Baník Ostrava), Radek Vítek (Manchester United).

Obránci: Lukáš Endl (FC Zbrojovka Brno), Dominik Farka  (FC Vysočina Jihlava), Petr Hodouš  (AC Sparta Praha), Adam Kadlec (Bohemians Praha), Ondřej Kričfaluši (FC Sellier&Bellot Vlašim), Lucas Kubr (Bodo/Glimt), Ondřej Kukučka (FK Pardubice):

Záložníci: Lukáš Fila (FC Vysočina Jihlava), Samuel Grygar (FC Baník Ostrava), David Jambor (FC Zbrojovka Brno), David Látal (MFK Chrudim), Lukáš Mašek (FK Mladá Boleslav), Daniel Samek (US Lecce), Tom Slončík (FC Zlín), Matěj Šín (FC Baník Ostrava), Jáchym Šíp (SK Sigma Olomouc.

Útočníci: Denis Kramář (SK Sigma Olomouc), Tadeáš Vachoušek (FK Teplice).

Mezi náhradníky figuruje záložník Alexandr Sojka z FC Silon Táborsko.

Italští mladíci se letos v červenci stali evropskými šampiony v kategorii U19, když ve finále porazili favority z Portugalska. Titíž hráči přijedou do Tábora jako tým U20. Itálie U19 hrála finále v této sestavě: Mastrantonio - Missori, A. Dellavalle, L. Dellavalle, Regonesi - Hasa, Faticanti (79. Pisilli), Ndour (64. Lipani) - Kayode, Esposito, Vignato (79. Koleosho). Hvězdami jsou mj. brankář AS Řím Davide Mastrantonio či útočník Michael Kayode z Fiorentiny.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FAČR
 


 
Reklama