Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Liberec potvrdil roli favorita. Táborsko porazil 3:1

středa, 1. března 2017, 19:48FNL
 

Osmifinále MOL Cupu mezi domácím Táborskem a Libercem se mohlo napodruhé už odehrát. Severočeši žádné pohárové překvapení nedopustili a i bez Baroše a Latky si zaslouženě vybojovali postup do čtvrtfinále.

 

Trenérské změny v FC Písek. Béčko povede Jaroslav Ptáček

středa, 1. března 2017, 16:57Krajský přebor
 

Prvním březnovým dnem dochází ke změnám na trenérských postech u B-týmu FC Písek, který hraje nejvyšší soutěž Jihočeského kraje - Ondrášovka krajský přebor mužů, a u dorosteneckého celku U16 působícího v České lize dorostu B.

 

Dynamo prověří svůj vznik a možná bude přepisovat historii

úterý, 28. února 2017, 22:27ČlánkyHistorie
 

Největší jihočeský fotbalový klub SK Dynamo České Budějovice možná zahájil svou činnost oproti dosavadním poznatkům o pět let dříve. Podle nové knihy Zlaté okamžiky českobudějovického fotbalu byl první sportovní oddíl v Českých Budějovicích...

 

Táborsko se chce v poháru pokusit o historický zápis

úterý, 28. února 2017, 18:19FNL
 

Ve středu 1. března od 13 hodin přivítá A tým FC MAS Táborsko v odloženém osmifinálovém utkání Mol Cupu prvoligový Slovan Liberec.

 

Turnaj pod zámkem jde do finále. Za Roudné a Č. Krumlov zaskočí rezervy

úterý, 28. února 2017, 14:24Turnaje
 

Poslední díl letošního ročníku má před sebou zimní turnaj na Hluboké. Ve finálové části se utkají mužstva, která skončila na stejných místech v jednotlivých skupinách. O první místo si to rozdají Malše Roudné a dorost budějovického SKP, který...

 

Hluboká nestačila na Čimelice a skončila poslední

úterý, 28. února 2017, 08:18Krajský přeborTurnaje
 

V posledním kole Hlubocké zimní ligy nastoupilo mužstvo Čimelic proti pořádajícímu týmu TJ Hluboká n/Vltavou. Oba týmy měly na kontě jen jeden bod a rozdaly si o první turnajové vítězství. Loňský obhájce prvenství prohrál 1:2 a ve skupině A...

 

Křtila se nová kniha o historii fotbalu v Budějcích. Zásadní novinkou je začátek kopané v roce 1900

pondělí, 27. února 2017, 19:51ČlánkyHistorie
 

S převratnou publikací přišli na trh novináři Michal Průcha a Zdeněk Zuntych, kteří sepsali kompletní historii fotbalu v Českých Budějovicích. Po několikaleté práci vydali knihu Zlaté okamžiky českobudějovického fotbalu. V prodeji je za 350 korun.

 

Bernartice sehrály s Katovicemi excelentní půlhodinku

pondělí, 27. února 2017, 09:49I. A třída
 

Ve druhém přípravném přátelském utkání na jarní část dobře odehrané podzimní části sezóny se bernartičtí fotbalisté střetli na milevské umělce s účastníkem krajského přeboru mužstvem z Katovic.

 

Na pelhřimovské Kalvárii naplnilo táborské béčko čtyřgólovou normu

pondělí, 27. února 2017, 09:24ČFL
 

Rezerva Táborska se vydala k šestému přípravnému střetnutí opět na Vysočinu. Zlepšující formu potvrdila i v souboji s divizním Pelhřimovem.

 

HZL: Roudné si vybojovalo postup do finále, Boršov v souboji o prvenství selhal

neděle, 26. února 2017, 17:00TurnajeAktuálně
 

Nedělní zápasy určily jména obou finalistů devátého ročníku Zimní ligy v Hluboké nad Vltavou. Ve skupině B potřeboval Boršov vyhrát rozdílem tří gólů nad svými sousedy z Kamenného Újezda, ale ti konečně našli klid v koncovce a v derby brali...

 
Reklama