Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

B-tým Slavoje Č. Krumlov postoupil do I. B třídy

 
pondělí, 12. června 2023, 13:26

Český Krumlov - Hotovo. Mise splněna. Slavojácké béčko porazilo v zápase roku druhou Křemži a v předstihu slaví výhru v okresním přeboru. Od nové sezony bude hrát krajskou I. B třídu.

Před návštěvou 180 diváků nastoupili zelenobílí posíleni o pendly Kunu, který závěrečné dva zápasy v A-týmu nehrál kvůli trestu, Strapka a Parakhnenka, který se stal střelcem utkání.

Slavojákům stačilo získat i bod, ale soupeře, který je na podzim porazil, jednoznačně přehráli. V rozmezí sedmi minut padly čtyři góly. Skóre otevřel ve 23. minutě Poláček ml., zakrátko zvýšil Parakhnenko, ale Křemže snížila exkrumlovským Pliškou. Ve 30. minutě vymetl Parakhnenko krásnou střelou šibenici a do kabin se šlo za stavu 3:1

V nástupu do druhého dějství se znovu prosadil Poláček ml. Po hodině hry si vzal dvakrát slovo kanonýr Parakhnenko a stanovil konečný výsledek na 6:1. Po závěrečném hvizdu se mohlo slavit. Prvenství a postup do oblastní soutěže.

Zdeněk Šváb ml. (trenér B-týmu): „Zápas o všechno jsme zvládli a nenechali nikoho na pochybách, kdo má hrát příští sezónu B třídu. Celých 90 minut bylo odmakáno, hrál se poctivý fotbal, který se musel všem divákům líbit. Hodně nám pomohli hráči áčka s dorostenci, kteří měli volný víkendový program.  Po zápase propukly oslavy postupu hned na hřišti a posléze v šatně a místní hospůdce. Chtěl bych poděkovat všem hráčům a celému realizačnímu týmu za skvělou sezónu.“

FK Slavoj Č. Krumlov B – Sokol Křemže 6:1 (3:1)

Góly: 26., 30., 62. a 65. Parakhnenko, 23. a 48. Poláček ml. - 28. Pliška.

Slavoj: Švec – Gelnar, Pils, Šindelář – Šára – Hončík, Kuna, Strapek, Poláček ml. – Kordík, Parakhnenko. Střídali R. Lukeš, Lattner, Michal Matějček, Matěj Matějček, Poláček st.

Napsal(a) FK Slavoj Č. Krumlov | Foto Lukáš Hoďánek