Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Diváci v Protivíně viděli průměrný zápas a žádný gól

 
pondělí, 29. května 2023, 22:42

Protivín - Především pro hosty z Prachatic důležitý zápas skončil bezbrankovou remízou. Jakou má bod pro Tatran hodnotu, to se ukáže až po třicátém kole.

K vidění byl průměrný zápas, ve kterém měli v prvním poločase hosté mnohem lepší pohyb a také si vytvořili více brankových příležitostí. Váverka v domácí brance si však své tyčky postavil velmi dobře, dvakrát mu branková konstrukce pomohla při střelách hostujících hráčů.

Ve druhé části domácí zabrali, vytvořili si zhruba půlhodinovou převahu, ale ke kloudným brankovým příležitostem jim chyběla rychlost, přesná přihrávka a asi i víc bojovnosti. Protivínští tentokrát působili unaveným dojmem. V poslední čtvrthodině hra celkově upadla, ale přesto se hosté dostali v závěru do pěkné příležitosti, naštěstí pro domácí ji ale neproměnili.

Sled zajímavých situací:

11. hostující útočník proklouzl kolem Vojty a z brankové čáry překvapivě střílel. Míč přejel po břevně na druhou stranu, kde ho domácí obránce uklidil do bezpečí

14. Kasík si prostředkem naběhl mezi domácí stopery, Váverka byl včas venku a jeho střelu pokryl

15. J. Vorel vysunul Říhu, toho před vápnem zastavil důrazným skluzem hostující bek, domácí chtěli faul, píšťalka sudího zůstala němá

17. dobrou kombinaci domácích v prachatickém vápně zakončoval J. Vorel, jeho střelu k tyči Coufal výborně vyrazil

18. po rohu střílel hostující hráč do břevna, Kulíka při odkopu fauloval jeho spoluhráč

37. Kozákova rybička na zadní tyči po centru Říhy mířila vedle

49. Štěpkovu tvrdou střelu pod břevno Coufal opět stačil vyškrábnout na roh

79. Hrachovec naběhl ze strany na centr Bečváře, střela přes celou branku minula tyč zhruba o metr

88. hosté se prokombinovali k protivínskému vápnu, střela z velmi dobré pozice šla naštěstí pro domácí o dost vedle

FK Protivín – FK Tatran Prachatice 0:0                              

Rozhodčí: Ondřej – Němec, Nedvěd. Delegát: Jodl. ŽK: 4:3 (Kvasnička, Vojta, Štěpka, Vorel – Legdan, Kasík, Makoš). Diváků: 100.

Napsal(a) Václav Křišťál | Foto Jan Škrle