Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Protivín v dohrávce vyhrál nad Milevskem

 
středa, 3. května 2023, 22:19

Protivín – V dohrávce 22. kola krajského přeboru zvítězili ve středu odpoledne fotbalisté Protivína nad Milevskem 4:1 a v tabulce se bodově dotáhli na pátý Týn nad Vltavou. Vzduchotechnici po porážce zůstali o skóre osmí za Trhovými Sviny.

Výsledek vypadá přesvědčivě, v Protivíně se ale hrálo vcelku vyrovnané utkání. Hraje se ale na góly a ty dával domácí tým, který potrestal dvě chyby soupeře a zaslouženě, byť s jistou dávkou štěstí, vyhrál.

Ve 21. minutě vstřelil první gól Protivína Jaromír Vorel a těsně před přestávkou dal gól do šatny ještě Martin Říha. V 57. minutě však milevský Jaroslav Hadáček snížil na 2:1. Rozhodnutí padlo v závěrečné desetiminutovce, kdy se podruhé v zápase prosadil protivínský kapitán Vorel a na konečných 4:1 pečetil čtyři minuty před koncem Adam Petr.

„Herně to z naší strany nebylo optimální utkání, v defenzivě jsme ale udělali méně chyb než soupeř, a proto jsme vyhráli,“ uvedl trenér protivínského mužstva Miroslav Říha.

FK Protivín – FC ZVVZ Milevsko 4:1 (2:0)

Góly: 21. a 82. J. Vorel, 44. Říha, 86. Petr – 57. Hadáček. Rozhodčí: Pečenka – Albert, Jarolím. Delegát: Tůma. ŽK: 0:3 (Neužil, Vakoč, Bártík). Diváků: 100.

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Petr Vlasák