Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Tatran důležitý souboj nezvládl, tři body braly Strakonice

 
pondělí, 10. dubna 2023, 15:31

Prachatice - Důležité utkání pro oba ohrožené týmy nakonec zvládli lépe hosté ze Strakonic.

První poločas byl velmi vyrovnaný a celkem nic se v první půlhodince před brankami nedělo. Ve 31. minutě přišla první vážnější situace od domácích po rohovém kopu, ale Kozlík ji vyřešil. Ve 37. minutě se povedla hostům pěkná akce, když Butnaru prostrčil míč do vápna Bílému a ten přesně zacílil - 0:1. O dvě minuty později přišla další pěkná akce hostí, která opět skončila gólem. Krejčí našel na vápně volného Zahrádku, ten sklepl na Mášku a jeho lob skončil v síti - 0:2.

Druhý poločas začal pro Strakonice famózně. Po autovém vhazování v 53. minutě Bílý pronikl do vápna, přihrál volnému Butnarovi, který dával na 0:3 do prázdné branky. V 65. minutě jsme domácím umožnili snížit na 1:3, po hrubé chybě před vápnem toho využil Jakub Rauscher. To Prachatické nakoplo, po zbytek zápasu nás dostali pod tlak a v 90. minutě dokonce snížili Luňáčkem na 2:3, ale vyrovnat už jsme jim nedovolili.

FK Tatran Prachatice – FK Junior Strakonice 2:3 (0:2)

Góly: 55. Jakub Rauscher, 90. Luňáček – 37. Bílý, 39. Máška, 52. Butnaru. Rozhodčí: Vican st. – Boček, Vican ml. ŽK: 5:2 (Luňáček, Pravda, Škopek, Jakub Rauscher, Jaroslav Rauscher – Kozlík, Butnaru). Diváků: 100.

Napsal(a) Jiří Cibulka | Foto Jan Klein