Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Po odchodu sedmi hráčů začíná béčko Táborska prakticky od nuly

 
středa, 10. srpna 2022, 11:03

Tábor - Rezerva Táborska prošla tradiční obměnou týmu. Skončilo sedm hráčů, kteří nabrali v béčku zkušenosti a nyní je využijí v jiných klubech. Na jejich místa přišli dorostenci, které budou trenéři připravovat na dospělý fotbal. O vyhlídkách béčka Táborska jsme pohovořili s trenérem Miroslavem Jelenem.

Jak s odstupem času hodnotíte umístění Táborska v minulé sezoně?
Chtěli jsme se umístit lépe, bohužel jsme však nezvládli závěr soutěže. Někteří kluci dostali volno dřív kvůli brzké přípravě A týmu.

Letošní letní byla krátká. Stihli jste všechno, co jste si naplánovali?
Dá se říci že ano.

Kolik jste sehráli přátelských zápasů a jak jste si v nich vedli?
Sehráli jsme čtyři přátelská utkání. Prohráli jsme s Hradcem 1:4, remizovali s Chýnovem 2:2 a dvakrát jsme zvítězili. Nejprve 2:1 nad Dražicemi a poté stejným výsledkem se Sedlecem-Prčice.

K jakým změnám došlo u vás v kabině? Podařilo se vám získat nějaké posily? 
Odešlo nám sedm hráčů (Jansa, Kubovský, Škrleta, Lukeš, Zeman, Brabec a Větrovský). Přišli čtyři dorostenci (Pánek, Praveček, Kupka a Jíra) o dvou posilách ještě jednáme.

Došlo u vás v klubu k nějakým dalším změnám?
U A týmu je nový realizační tým v čele s Radoslavem Kováčem a na pozici šéftrenéra Sportovního centra mládeže se vrátil Kamil Tobiáš.

Máte jasno o základní sestavě?
V podstatě ano.

Jak vidíte vyhlídky vašeho týmu v nové sezoně?
Odešlo nám sedm hráčů, kteří již nabrali nějaké zkušenosti v dospělém fotbale a někteří z nich tvořili osu našeho mužstva. Dá se tedy říci, že začínáme od nuly. Nicméně pro nás je důležité opět nastartovat naše dorostence do dospělého fotbalu. Umístění si tipovat netroufám.

Koho považujete za největšího favorita na prvenství?
Já osobně Olešník.

Soupiska Táborska B

Brankáři: Krištof Mrzena, Václav Cízler

Obránci: Karel Chotovinský, Lukáš Koblasa, Miroslav Pánek, Jan Pajer, Radek Voneš, Lukáš Mikuláštík, David Fišer, Jíra Matyáš.

Záložníci: Ondřej Kupka, Ondřej Praveček, Jan Činčura, Filip Kabeš, Radek Trantýr.

Útočníci: Matyáš Ott, Jakub Marcolla.

Realizační tým: Miroslav Jelen, Pavel Vesecký, František Anděl.

Napsal(a) Redakce | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama