Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Krajský přebor

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Mráz jsme si užili, směje se autor šesti branek Jakub Říský

středa, 28. února 2018, 09:35ČlánkyRozhovoryKrajský přebor
 

Osečtí fotbalisté pálí v zimních přípravných zápasech ostošest. O jejich mimořádné produktivitě se v neděli odpoledne přesvědčili i Vimperští, kteří utržili na strakonické umělce potupných deset gólů. Šest nastřílel sám útočník Jakub Říský (27...

 

Klatovy předčily útok Katovic. Výměna Požárka za Rybáka zpečetěna

úterý, 27. února 2018, 16:37ČlánkyKrajský přebor
 

Katovice, nejlepší celek strakonického okresu, se utkal na umělce ve Strakonicích s divizními Klatovy, které se bude snažit vyvést ze sestupových vod nový trenér Michal Čadek z Blatné.

 

Čimelice byly Dobříši vyrovnaným soupeřem

úterý, 27. února 2018, 12:12ČlánkyKrajský přebor
 

Po páteční přípravě v Příbrami se mužstvo SIKA vydalo v neděli do Dobříše. I přes mrazivé počasí sehrálo s divizím týmem Středočechů vyrovnanou partii, rozdíl třídy nebyl vůbec znát.

 

Souboj Rudolfova s Jankovem rozhodl zimní střelec Zajíc

pondělí, 26. února 2018, 11:40ČlánkyDivize AKrajský přebor
 

Ještě než se všichni hráči a příznivci SK Jankov vydali na sportovní ples, v sobotu odpoledne se v mrazivém počasí střetli na Složišti s tradičním soupeřem z Rudolfova. Po vyrovnaném průběhu hry se nakonec z výhry mohl těšit divizní tým, jemuž k...

 

J. Hradec zvítězil na půdě Havlíčkova Brodu

pondělí, 26. února 2018, 11:28ČlánkyKrajský přebor
 

K dalšímu přípravnému utkání zavítali hradečtí fotbalisté na UMT divizního Havlíčkova Brodu, který v Moravskoslezské skupině D okupuje po podzimu dvanácté místo.

 

SK Rudolfov má nové vedení. Plánuje zkvalitnit práci s mládeží a dobře reprezentovat v kraji

sobota, 24. února 2018, 13:34ČlánkyRozhovoryKrajský přebor
 

Sportovní klub Rudolfov si na začátku února na řádné valné hromadě zvolil nové vedení na další tříleté období. Kvůli šíření několika nepravdivých informací vydal klub oficiální tiskovou zprávou, aby v ní uvedl vše na pravou míru.

 

Konfrontace se středočeským přeborem vyzněla pro Čimelice

sobota, 24. února 2018, 13:12ČlánkyKrajský přebor
 

V dalším přípravném utkání nastoupilo mužstvo Čimelic proti Spartaku Příbram na jeho umělém trávníku. Obě mužstva hrají krajský přebor a přezimují po podzimu na stejném umístění v tabulkách (7. příčka).

 
Reklama
Reklama