Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Trenér lídra Václav Domin bude spoléhat na úspěšný podzimní kádr

 
středa, 9. března 2022, 10:46

Český Krumlov - V kádru vedoucího celku krajského přeboru došlo během zimní pauzy k minimálním změnám. Českokrumlovskému mužstvu se dařilo a trenér Václav Domin věří, že na jaře budou jeho hráči v dobrých výkonech pokračovat.

Na jaro se pečlivě připravovali fotbalisté Slavoje Český Krumlov, vedoucího celku krajského přeboru.

Zimní příprava Slavoje začala 16. ledna a její součástí bylo i čtyřdenní soustředění v Černé v Pošumaví na břehu lipenského jezera. „Mohu říct, že celkově jsem s průběhem zimní přípravy spokojený,“ chválí si přístup hráčů a podmínky českokrumlovský trenér Václav Domin.

Slavoj odehrál pět utkání, z nichž ani jedno neprohrál. Český Krumlov porazil Vimperk 5:0, Trhové Sviny 9:1, rakouský Schrems 3:2, osmnáctku Dynama České Budějovice 2:0 a v závěrečné generálce českokrumlovští fotbalisté remizovali s Malší Roudné 2:2.

V kádru mužstva došlo ke dvěma změnám. Z posil se do přípravy zapojil Dominik Kořínek z Plané u Českých Budějovic. Z týmu naopak odešel Michal Trnka. „Budeme spoléhat na stejný kádr, jaký jsme měli na podzim,“ říká kouč Domin.

A ten byl úspěšný, když z patnácti odehraných duelů jich Slavoj dvanáct vyhrál. A nejvážnějším kandidátem na prvenství bude Český Krumlov i na jaře.

Václav Domin však ví, že i soupeři budou útočit na čelo. „Za favority považuji všechna mužstva z popředí tabulky,“ říká trenér. Pokud jde o jeho mužstvo, má jasno. „Naše ambice jsou dané, jestliže soutěž vyhrajeme, postoupíme,“ uvažuje Domin.

V předchozích sezonách byl strašákem fotbalistů covid. Se zlepšující se epidemiologickou situací roste mezi trenéry optimismus. Ten nechybí ani Václavu Dominovi. „Věřím, že celý kolotoč zápasů doběhne až do konce,“ těší se na jarní pokračování kouč Českého Krumlova.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle