Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Fotbalisté Chýnova a Jistebnice podpořili zdravotně postiženou Petrušku

 
pondělí, 21. března 2022, 16:13

Chýnov - Fotbalisté Chýnova a Jistebnice spojili sport s charitou. Před přátelským zápasem pomohli zdravotně postižené Petrušce z Jistebnice.

V poslední přípravě na jarní mistrovskou sezónu si pozval domácí účastník I. A třídy mužstvo FC Jistebnice, které se představilo v Chýnově ve velmi dobrém světle a potvrdilo, že není na čele I. B tř. skupiny C vůbec náhodou a určitě bude v jarních zápasech nejvážnějším kandidátem na postup do I. A třídy.

Před začátkem utkání předali přímo na hřišti předseda domácího oddílu Miroslav Mládek spolu se sekretářem oddílu Janem Petrů funkcionáři a hráči mužstva FC Jistebnice Milanu Mrzenovi obálku s peněžním darem ve výši 5.000,- Kč. Tuto krásnou částku vybrali mezi sebou hráči chýnovského A – týmu a tento dar poputuje na pomoc zdravotně postižené tříleté Petrušce z Jistebnice.

Po ukončení utkání pak proběhla v bistru na hřišti členská schůze oddílu FC Chýnov za účasti starosty města Ondřeje Jaroše a několika sponzorů a po té následovala výkopná  A – týmu.

P. Pilík (asistent trenéra Chýnova): "sehráli jsme první jarní ostřejší utkání na přírodní trávě. V prvním poločase jsme se bohužel dopustili v defenzívě řady chyb, kterých se musíme v prvním mistrovském utkání za týden na Hluboké n/Vlt. určitě vyvarovat, abychom mohli myslet na dobrý výsledek."

R. Hešík (trenér Jistebnice): "Hráči bojovali s přírodním terénem po přechodu z umělého trávníku. Myslím si, že jsme se s tím popasovali o trochu lépe než domácí celek a kromě tří branek jsme si vypracovali především v první půli další gólové šance. S generálkou jsem spokojený a již se těšíme na první mistrovský zápas se Sokolem Čížová."

FC Chýnov – FC Jistebnice 2:3 (1:2)

Branky:  Rytíř, Pták - Stozsek 2, Šváb. Rozhodčí: J. Dvořák. Diváků: 50.

FC Chýnov: Průša – Lhoták, Doubrava, Rytíř, Vl. Hruška – Mareš, Mládek, J. Hladík, Štrouf – D. Havlík, F. Zadražil.  (střídali O. Hladík, Pták a Štiller). Trenér P. Holota.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto Miroslav Holer
 


 
Reklama