Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Veselí uštědřilo domácí N. Včelnici „sedmičku“ a je v čele I. A třídy

 
sobota, 2. září 2023, 09:40

Nová Včelnice – V páteční předehrávce 3. kola I. A třídy deklasovala Lokomotiva staronováčka z Nové Včelnice na jeho hřišti. Oba týmy nastupovaly do utkání v rozdílném rozpoložení. Domácí po úvodních dvou prohrách v soutěži již potřebovali nutně bodovat. Hostující Lokomotiva Veselí naopak doma vyhrála oba zápasy shodně 2:1 a chtěla na ně navázat dalším vydařeným zápasem.

Z počátku bylo utkání vyrovnané a i dost nervózní. Lépe se však dařilo hostům z Veselí, kteří se v 19. minutě po rozehrání rohového kopu a následném důrazu a dokončení akce ujali vedení 1:0 brankou Ondřeje Dvořáka.

Hned ve 22. minutě přidala Lokomotiva druhou trefu, když se prosadil Bronislav Megis. Tím se hráči Lokomotivy definitivně uklidnili, zlepšili přihrávky a svůj důraz a byli od té doby lepším mužstvem.

Čtyři minuty před odchodem do šaten zvýšil na poločasové skóre 3:0 pro hosty Patrik Hájek. Také po příchodu z kabin následovaly v rychlém sledu další dva góly Lokomotivy. Ve 48. minutě skóroval Viktor Valeš a v 52. minutě přidal branku z penalty Jan Bursík.

Ke konci utkání vstřelil ještě v 82. a 85. minutě dva góly střídající Lukáš Novotný, a tak si hostující Veselí odváží všechny body a čisté konto za vítězství 7:0.

Stojí také za zmínku informace o střídání, kdy v 79. minutě vystřídal brankář Jakub Hejl. Ten i tentokrát své mužstvo hodně podržel a do brány se postavil teprve 15letý brankář dorostu Tadeáš Maroušek. Odchytal tak své první minuty v týmu mužů.

TJ Lokomotiva Veselí má tedy ze tří zápasů plný počet bodů a je aktuálně na čele tabulky celé soutěže.

V příštím zápase přivítá doma v sobotu dne 9. 9. 2023 od 17:00 hodin tým Meteoru Tábor.

TJ Nová Včelnice – Loko Veselí 0:7 (0:3)

Branky: 19. Dvořák, 22. Megis, 41. Hájek, 48. Valeš, 52. (pen.) Bursík, 82. a 85. Novotný. Rozhodčí: Tauber - Dimitrov, Mrosko. ŽK: 2:2. Diváků: 80.

Nová Včelnice: Tušil – D. Jaroš, Šlapanský, Petráš, Pivko, Tuček (58. Neubauer), Kalkus (46. P. Jaroš), Vokuš (66. Shelelia), Hornát, Mareš (63. Mojžíšek), Blažek.

Loko Veselí: Hejl (79. Maroušek) – Koktavý, Hájek, Čížek, Doležal (74. Stropek), Megis, Valeš, Nuhlíček, Štětina (56. Čech), Dvořák (67. Novotný), Kolář (46. Bursík).

Napsal(a) Vojtěch Rozboud | Foto Loko Veselí
 


 
Reklama