Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sezimovoústečtí odjeli z Veselí s prázdnou

 
úterý, 29. srpna 2023, 15:33

Veselí nad Lužnicí – Ve druhém domácím zápase muži Lokomotivy přivítali na svém hřišti tým Sokola Sezimovo Ústí. Hosté stejně jako domácí tým v prvním kole vyhráli.

Zápas se tentokrát pro Lokomotivu nevyvíjel dobře. Již ve 13. minutě využil drobného zaváhání domácí obrany hostující David Neužil a střelou ke vzdálenější tyči poslal Sokol do vedení.

Domácí hráči ale svou bojovností a nasazením často předčili svého fotbalovějšího soupeře. Odměnou jim byla ve 44. minutě branka „do šatny“. Svůj první gól v dresu Lokomotivy po návratu ze zahraničí vstřelil Dominik Doležal.

Hned po příchodu ze šaten ve 46. minutě vstřelil druhou a vítěznou branku domácích Filip Štětina.

Veselští poctivě bránili, gólman Jakub Hejl i v tomto zápase předvedl několik výborných zákroků, a tak se domácí ve svém druhém zápase opět radovali z výhry 2:1.

Ve třetím kole zajíždí Lokomotiva již v pátek na hřiště do Nové Včelnice.

Loko Veselí – Sezimovo Ústí 2:1 (1:1)

Branky: 44. Doležal, 46. Štětina – 13. Neužil. Rozhodčí: Kříž st. - Kollmann, Kříž. ŽK: 4:1. Diváci: 151.

Veselí: Hejl – Koktavý, Hájek, Čížek, Křiklán - Doležal, Čech (90. Kirilovicz), Megis (87. Šimek), Valeš (82. Lomský) - Štětina (52. Stropek), Dvořák (6. Novotný).

Sezimovo Ústí: Kuník – Škrábek, Trantýr, Fišer, Kupka - Pavelka (46. Dmejchal), Kukučka, Škarda, Neužil - Doubek, Ott (64. Šmíd).

Napsal(a) Vojtěch Rozboud | Foto Lenka Průchová
 


 
Reklama