Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Do Strunkovic přijedou zvučná jména. Exhibice nabídne dva atraktivní zápasy a plno zábavy

 
středa, 21. června 2023, 21:37

Strunkovice nad Blanicí – Jubilejní fotbalovou exhibici připravuje na neděli 25. června 2023 fotbalový oddíl ve Strunkovicích. Odehrají se dvě utkání a připraven je bohatý doprovodný program.

Fotbalová exhibice ve Strunkovicích nad Blanicí má dlouholetou tradici. Letos se uskuteční již 15. ročník. Strunkovičtí oblíbeným Sportovním charitativním odpolednem zároveň oslaví 50. výročí založení místního klubu.

Vše odstartuje ve 14 hodin utkání domácího A-týmu Blaníku, jenž dlouho živil naděje na postup do krajského přeboru, proti Výběru Jihočeského kraje, který povede trenér Jindřich Dejmal a v týmu, s jehož skládáním pomáhal i portál Jihočeský fotbal, bude mít takové borce jako kanonýra Zušťáka, brankáře Satrapu, ostřílenou fotbalistku Divišovou, plejery z různých koutů jižních Čech, mj. Sládka, Jaromíra Vorla, Kunu, Strapka, Pecku, P. Balouška, Václava Hrachovce s jeho mladším bratrem Patrikem a další.

Ve druhém duelu od 16 hod. se střetnou „staří páni“ Blaníku s All stars sparťanské legendy Jana Bergera, který přiveze Dominika Haška, Antonína Panenku s parťákem Karolem Dobiašem, Stanislava Hložka, Romana Šebrleho, Davida Lafatu, Františka Straku, Karla Jarolíma, trenéra národního týmu Jaroslava Šilhavého, zazpívá Monika Absolonová a mnoho dalších jmen. Dorazit by měl Slovák Ladislav Jurkemik z Bratislavy, další člen mistrů Evropy 1976.

Nejen o fotbalu bude exhibiční červnové nedělní odpoledne ve Strunkovicích. Diváci se mohou těšit na leteckou show, soutěž o ceny či atrakce pro děti. Akce má i charitativní účel, pořadatelé pravidelně věnují část výtěžku na pomoc potřebným. Vstupné činí 200 korun a v ceně je i malý dárek. Děti do 15 let mají vstup zdarma.

Napsal(a) Redakce
 


 
Reklama