Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Zemřel bývalý hráč Chýnova Jaroslav Zadražil

 
sobota, 15. dubna 2023, 07:45

Chýnov – V domácím utkání fotbalového oddílu FC Chýnov s mužstvem SK Nemanice v I. A třídě uctili hráči obou mužstev a příznivci chýnovského fotbalu minutou ticha památku bývalého hráče Sokola Chýnov Jaroslava Zadražila, který zemřel po těžké nemoci v šedesáti osmi letech a ve středu 12. 4. 2023 se s ním uskutečnilo v táborském krematoriu poslední rozloučení.

V minulosti dlouhá léta oblékal chýnovský dres a byl to typický gólový rychlý levý útočník s vynikající levou nohou a s typickým číslem 11 na svém dresu. Na hřišti vždy odváděl poctivé výkony a v chýnovském dresu jak za mládežnické týmy, tak i za mužstvo dospělých nastřílel po dobu své fotbalové kariéry do sítě soupeřů nespočet branek.

Patřil do generace spoluhráčů např. M. a J. Mládka, J. a V. Janů, J. Basíka, Fr. Plachého, P. Kulveita, M. Krumpa, Fr. Vítů, M. Fučíka a mnoha dalších bývalých fotbalistů tehdejšího Sokola Chýnov.

V kolektivu byl oblíben, byl velmi kamarádské povahy a nikdy nezkazil žádnou legraci. Miloval svou rodinu a svá vnoučata a až do svého onemocnění pravidelně doprovázel svého vnoučka na tréninky fotbalové přípravky FC Chýnov.

Jardo, nikdy nezapomeneme!

Čest jeho památce!

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto Miroslav Holer