Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves si přivezla zásluhou hattricku exligisty Táborského z Kamenného Újezdu bod

 
středa, 5. dubna 2023, 16:35

Kamenný Újezd - Ve druhém jarním kole proti sobě nastoupily celky domácího Kamenného Újezdu a hostující Nové Vsi.

Netrvalo dlouho a domácí hráči se hned v první minutě mohli ujmout vedení, když přímý kop skokem vyrazil hostující gólman Hošna na břevno. Kamenný Újezd byl od začátku zápasu nebezpečnějším týmem, ale nedokázal se gólově prosadit.

Co se nepovedlo domácím, to se povedlo hostům, když po souhře Holého s Jiránkem byl druhý jmenovaný faulován ve vápně. Následovala žlutá karta a pokutový kop. K tomu se postavil Ivo Táborský, jeho pokus Janda sice vyrazil, jenže přímo opět k nohám Táborského, který se napodruhé již nemýlil – 0:1. Hosty tento moment nabudil a začali se zlepšovat.

Novoveský Holý ve 35. minutě střílí na bránu, ale jen těsně ji míjí. Konec poločasu byl ještě zajímavý. Hosté mohli navýšit vedení, vstřelili i branku, ale vše ukončil zvednutý praporek postranního sudího. Hosté se velmi divili, že gól nebyl uznán.

Ve 39. minutě se míč po ose Rezek, Dvořák dostal až k Havlíčkovi, který míč uklidil do sítě a srovnal stav na 1:1. Netrvalo dlouho a domácí otočili skóre ve svůj prospěch. Ve 43. minutě dostal míč do běhu Prokop a zaváhajícího gólmana Hošnu pokořil podruhé 2:1. Domácí hvězdnou pětiminutovku a naopak nepovedenou hostující zakončil gólem do šatny z brejku domácí Dvořák a navýšil stav na 3:1. 

Tak, jak začali domácí první poločas, tak druhý začali stejně hosté z Nové Vsi. Hned ve 46. minutě trefil po přímém kopu Táborského Pech hlavou břevno. Tlak Nové Vsi byl trvalý a v 52. minutě se hosté dočkali snížení skóre, když Holý vyslal do brejku Táborského a ten svojí druhou brankou v zápase snížili na 3:2.

To by ale nebyli Novoveští, aby si vše opět nezkomplikovali. Dvě minuty po svém gólu se opět skóre měnilo a to znovu zásluhou domácího Dvořáka. Ten střelou z dálky překvapil Hošnu v bráně a míč zapadl do jeho sítě 4:2.

Jenže hosté se nevzdali a šli si za body. V 62. minutě se k přímému kopu postavil opět Ivo Táborský. Jeho střela šla do tyče, od které se odrazila do obránce, a od toho se míč již dostal do brány 4:3. Konečný stav utkání zařídil po centru střídajícího Zýky hostující  Holý, který si převzal míč a vstřelil pro hosty důležitý gól na 4:4.

Zápas se musel líbit, oba celky podaly výborný výkon, padlo hodně branek, jen body se tentokrát dělily napůl.   

TJ Sokol Kamenný Újezd – TJ Nová Ves 4:4 (3:1)

Góly: 44. a 54. Dvořák, 39. Havlíček, 43. Prokop – 17., 52. a 62. Táborský, 84. Holý. Rozhodčí: Vítek – Dimitrov, Tauber. ŽK: 2:3 (Janda, Rezek – Boháč, Holý, Neumann). Diváků: 40.    

Napsal(a) Petr Lexa | Foto Michaela Vrábková