Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Chýnov si přivezl z horké čtyřdvorské půdy alespoň bod

 
pondělí, 3. dubna 2023, 18:17

Čtyři Dvory - Chýnov sehrál na hřišti ve Čtyřech Dvorech v prvních pětačtyřiceti minutách velmi nepovedenou partii a domácímu celku prakticky daroval dvougólové vedení. Po poločasové bouři v kabině a výrazně zlepšeném výkonu ve druhé půli nakonec brali hosté bod.

První branku domácích vstřelil ve 26. minutě Trča a na rozdíl dvou branek zvýšil hned o čtyři minuty později po velké hrubce brankáře Průši Jindrle.

O poločasové přestávce pak bylo v chýnovské šatně velice dusno a hráči si vyslechli od trenérů velkou kritiku svého výkonu. Do druhé půle pak nastoupilo v chýnovských dresech úplně jiné mužstvo a zlepšený výkon hostů nakonec vyústil ve druhém poločase alespoň k vyrovnání skóre a mnoho nechybělo k tomu, aby hosté dokonali ve skóre úplný obrat.

Nejprve snížil v 63. minutě velký univerzál hostujícího Chýnova, který může nastupovat na jakémkoliv místě v sestavě, včetně brankáře, Zadražil na 2:1 a tentýž hráč v 68. minutě skóre dorovnal na 2:2.

Domácí dohrávali zápas bez vyloučeného Cahyny, který v 58. minutě viděl po druhé žluté kartě i kartu červenou. V závěru se domácí celek soustředil již pouze na udržení nerozhodného výsledku, přesto měl chýnovský Vlastimil Hruška dvě obrovské šance ke vstřelení vítězné branky, ale v obou případech selhal v zakončení.

Stínem zápasu je nepříjemné zranění hostujícího Mareše, pro kterého musela přijet rychlá záchranná služba a byl odvezen se zlomeninou nosu do českobudějovické nemocnice.

Pavel Pilík (asistent trenéra Chýnova): "Za celý první poločas jsem byl na kluky strašně naštvaný, protože jsme neběhali, pořádně si nenahráli a domácí celek se snadno dostal do dvoubrankového vedení. Po velkém křiku v kabině šel pak náš výkon výrazně nahoru, vytvořili jsme si na domácí branku trvalý tlak a musím říct, že k tomu hodně pomohli i všichni střídající hráči, kteří naší hru ve druhé půli hodně oživili. Velká škoda v závěru zápasu zahozených našich dvou tutovek, které neproměnil Vlastimil Hruška. Jinak našemu výkonu neprospělo i velmi hrbolaté hřiště, ale na to se vymlouvat nechceme. Kromě ztráty dvou bodů mě hodně mrzí i zranění Mareše, který nám bude nyní v dalších zápasech bohužel chybět."

SK Čtyři Dvory – FC Chýnov 2:2 (2:0)

Góly: 26. Trča, 30. Jindrle – 63. a 68. Zadražil. Rozhodčí : Kříž ml. - Kříž st., Vican. ŽK: 2:2 (Cahyna 2 - Rabiňák, Havlík). ČK: 1:0 (58. Cahyna). Diváků: 60.

Čtyři Dvory: Žižka, Pavlík, Pecha, Cahyna, Matoušek, Jindrle, Vančura (78. Písko), Trča, Dubský (89. Jelínek), Houška, Sobolík (35. Zvánovec, 89. Sháněl). Trenér: R. Čepička

Chýnov: Průša – Mareš (44. Petrů), Rytíř, Zadražil, Rabiňák – Havlík (75. Doubrava), Mládek (54. Štrouf), Kavka (54. J. Hruška), Václav Hruška - Král, Vlastimil Hruška. Trenér: P. Holota.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto Miroslav Holer