Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sportovci v Nové Vsi postavili kabiny, obci ale musí vrátit téměř sedm set tisíc korun!

 
úterý, 18. října 2022, 10:52

Peripetie TJ Nová Ves s rekonstrukcí nového zázemí pro celý oddíl nekončí. Byť kabiny zářící novotou hojně využívají všechna družstva, muži a především mládež, klub musí do konce října vrátit obci zapůjčenou částku, která je pro něj téměř likvidační. Sportovci v loňském roce spustili veřejnou sbírku, ale k dosáhnutí téměř 700 tisícové cifry má hodně daleko... Proto se klub znovu obrací na širokou sportovní veřejnost. Pomůžete i Vy?

Vážení příznivci sportu, rádi bychom vás informovali o aktuální situaci s veřejnou sbírkou pro financování zázemí pro sportovce v obci Nová Ves.

Bohužel se vedení TJ Nová Ves z.s. nepodařilo za 2 roky vykomunikovat žádnou formu NEVRATNÉ finanční podpory na rekonstrukci zázemí pro sportovce.

Celková částka, kterou jsme ještě povinni vrátit obci, jelikož nám byla pouze zapůjčena pro úspěšnou realizaci rekonstrukce zázemí pro sportovce a osvětlení hrací plochy, a to především pro mládež, která k dnešnímu dni čítá již 50 členů a tvoří 4 kategorie týmů, kteří se pravidelně účastní okresních soutěží, činí 678.000,- Kč.

O aktuálním finančním stavu na transparentním účtu se můžete informovat zde.

Děkujeme všem, kteří nás podpořili příspěvkem na tento účet nebo i jiným způsobem, přispěvatelé budou uvedeni na pamětní desce ve sportovním zázemí, abychom vyjádřili, jak moc jsme vděční za jakoukoliv pomoc.

Výše uvedenou částku musíme uhradit zapůjčiteli (obci) v říjnu 2022, a proto vydáváme tuto informaci a zároveň prosbu, kdo by nám chtěl a mohl pomoci prostřednictvím transparentního účtu budeme velice rádi.

Děkujeme a věříme, že nás v tom nenecháte.

Snažíme se ve svém volném čase o rozvoj možností sportování v obci z vlastních prostředků spolku a není to vždy jednoduché.

Velmi nám pomáhají také naši partneři a za to jim velmi děkujeme, ale v dnešní době není možné spoléhat jen na ně a ne vždy se jedná o finanční podporu, ale mnohdy i o materiální podporu, ze které nemůžeme nic dalšího financovat.

Obec nás podporuje každý rok dotací z rozpočtu, nicméně tato částka je stanovena pro celou TJ, která nemá jen oddíl kopané, ale i další oddíly, které potřebují rozvíjet a financovat své záměry, aby byl zajištěn alespoň standard pro tyto sporty.

Nejen oddíl kopané má mládež, ale i tenisový oddíl již několikátým rokem úspěšně vede tenisové lekce pro děti s výborným trenérem.

Pokud ani to, že jsme jediným spolkem v obci, který vede organizovaně takové množství cca 70 děti a mládeže ke sportu (tenis, fotbal, kuželky) není důvodem, proč nás podpořit, abychom tuto činnost mohli zajišťovat dále v odpovídající kvalitě a standardu v zázemí, tak už asi nic jiného.

DĚKUJEME!

Váš partner pro sport v obci Nová Ves

Napsal(a) Redakce | Foto TJ Nová Ves
 


 
Reklama