Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Netolice stále čekají na vstřelený gól. Novoveskou výhru řídil Markes

 
středa, 25. srpna 2021, 16:33

Fotbalisté Nové Vsi se po sobotním poledni představili na půdě 1. FC Netolice, kde chtěli konečně v kompletní sestavě potvrdit bod získaný s favorizovaným Roudným. Výborně zahrál novoveský útočník Matěj Markes (posila z Roudného), jenž asistoval u všech tří gólů.

Zápas začal oboustranně opatrně, nikdo nechtěl udělat chybu, a proto se hra odehrávala spíše uprostřed hřiště. První zahrozili hosté, ale střela Gramana skončila vysoko nad brankou domácích. Netoličtí se dostávali do nějaké šance hodně těžko, a když už byli na dostřel hostující svatyně, řešili situace složitě a většinou o balón přišli.

Skóre se pohnulo až v 31. minutě. Novoveský Markes šel tvrdě do souboje s domácím obráncem, přetlačil ho a vyzval před bránou Maceje, který neměl problém zakončit 0:1. Poté se poločas už jen dohrál.

Druhé dějství bylo podobné jako to první, Netoličtí se do šancí dostávali jen sporadicky a hosté je začali trestat z brejků.

U obou byl Matěj Markes. Nejprve v 58. minutě vyškolil domácí obranu, byl ve vápně stažen, jenže rozhodčí ještě sympaticky hru pustil, dal výhodu, a Holý doklepl míč do brány - 0:2. Při třetím gólu v 66. minutě namazal před prázdnou branku Faturovi a hosté vedli o tři branky.

Domácí hráli dobře, ale hostující obrana v čele s brankářem Bartizalem byla nad jejich síly, a i proto si N. Ves odvezla všechny tři body.

1.FC Netolice – TJ Nová Ves 0:3 (0:1)

Branky: 31. Macej, 58. Holý, 66. Fatura. Rozhodčí: Boček – Šťastný, Barva. ŽK: 1:1 (Konvička – Holý). Diváků: 50.

 
 
Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Jan Klein
 


 
Reklama