Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Góly Matěje Ježka porazilo Veselí hosty z Lišova

 
úterý, 29. září 2020, 22:14

Veselí nad Lužnicí – Domácí Lokomotiva po dvou porážkách znovu zabrnkala na vítěznou strunu. V domácím střetnutí s Lišovem se dočkala třetí výhry a počtvrté uhájila čisté konto.

Utkání se odehrálo na těžkém podmáčeném terénu. První poločas nabídl vyrovnanou hru s minimem šancí.

Druhý poločas byl pro diváky mnohem zajímavější. V 52. minutě si domácí Ježek naběhl na kolmou přihrávku do vápna, hostující brankář proti němu vyběhl, ale byl u míče o něco později a proto domácího útočníka zfauloval a byla z toho penalta. K ní se postavil faulovaný Ježek a zkušeně ji proměnil.

Hosté mohli vyrovnat v 66. minutě, ale Mlýnek hlavičkoval v dobré šanci vedle veselské svatyně. Obrovskou šanci domácích na zvýšení náskoku neproměnil v 68. minutě Mikeska.

Domácí se dočkali druhého gólu až v 86. minutě, kdy opět Ježek z úhlu překonal Sojku. Nutno dodat, že domácí vyhráli zaslouženě. Byli o něco fotbalovější a důraznější.

Loko Veselí – SK Lišov 2:0 (0:0)

Branky: 53. (pen.) a 86. Ježek. Rozhodčí: Jevčák – Mráz, Devera. ŽK: 2:2 (Mach, Ježek – Sojka, Mlýnek). Diváci: 50.

Loko: Hejl - Nuhlíček, Lukáš, Mach, Kolář – Bursík, Čížek (K), Doležal, Hájek – Fichtner (59. Mikeska), Ježek (89. Návara).

Lišov: Sojka – Brtna (84. Fiktus), Bambule, Koláček (78. Beneda), Šachl Matěj – Šachl Jakub (63. Vávra), Bouchal (K), Kándl Jan, Mlýnek – Pechoč, Kandl Petr.

Napsal(a) Pavel Hajný | Foto Miroslav Holer
 


 
Reklama