Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. třídy: Nemanice a N. Včelnice srovnávaly v závěru. Lídři Lažiště a Sokol S. Ústí zůstali na štítě N. Vsi a Chýnova

 
neděle, 4. listopadu 2018, 21:30

Oba pronásledovatelé prvního Sokola S. Ústí prohráli a tak měl exkrajský tým v nedělním ostře sledovaném derby v Chýnově jedinečnou možnost jít do šestibodového trháku. Jenže v okresním derby tvrdě narazil a odjel s porážkou 1:4. Martin Škulina dovedl Semice třemi góly k výhře s českobudějovickou Slavií. Planá výborně zvládla přesilovku s Vodňany, když smázla dvougólové manko. Magnet skupiny A mezi první dvojicí a nováčky skončil vítězstvím Nové Vsi, která venku porazila Lažiště 3:1 a vystřídala ho na trůně. V B třídě dopadl souboj předposledního s posledním ostudně pro H. Planou, která v Roudném prohrála 0:8! Lídr Sousedovice (sk. B) jen remizoval bez gólů v derby v Cehnicích. Čtyřmi kousky se předvedli kanonýři Dřítně a Ml. Vožice, Tomášové Smékal s Kuklou.

Na špici se vyhřívá N. Ves

V 1. A třídě, sk. A, utkání dvou sousedů v tabulce vyhrál Junior Strakonice vyhrál ve Lhenicích a udržel si třetí příčku. Bavorovice prohrály doma vysoko s Trhovými Sviny a mužstva z konce tabulky se na ně začínají dotahovat. Semice si na domácím trávníku poradily se Slavii Č. Budějovice a nacházejí se v klidném středu tabulky s jednobodovou ztrátou na svého soupeře. Tři trefy zaznamenal nestárnoucí Martin Škulina. Vimperk vysoko porazil suchovrbenskou "Lokotku" a je již v těsném kontaktu s vedoucí trojicí. Vodňany přivezly bod z Plané, kde vedly již 2:0, Plánští ve druhé půli využili oslabení hostů o vyloučeného brankáře Pavla Váverku v 67. minutě. Do brány nastoupil sedmnáctiletý Tomáš Šafránek. Za šest minut zaznamenali exligovým Romanem Lengyelem, slavící ten den kulaté čtyřicátiny, kontaktní gól a sedm minut před koncem skóre utkání srovnali střídajícím Petrem Vobořilem. Ve šlágru kola hostil lídr tabulky Lažiště druhou Novou Ves. Po bezgólovém poločase se ujali vedení hosté, domácí stačili skóre srovnat po sedmi minutách. Závěr utkání pak patřil Novoveským, kteří vystřídali svého protivníka na prvním místě. V utkání posledního s předposledním porazil prachatický Tatran soka z Větřní. Poslední místo však díky horšímu skóre neopustil. Dvěma góly se presentoval v posledních zápasech produktivní Jan Lukáš.

Chýnov přistřihl sokolům křídla

Ve skupině B padl čtyřdvorský favorit doma s veselskou Lokomotivou nejtěsnějším rozdílem, jediný gól zápasu zaznamenal kapitán mužstva Martin Čížek. Nová Včelnice se musela spokojit s bodem v utkání s Meteorem Tábor. Hosté vedli ještě půlhodinku před koncem dvougólovým rozdílem. Konec utkání se domácím podařil a díky trefě Ondřeje Blažka vytěžili ze zápasu alespoň bod. Dvě trefy si připsal včelnický Stanislav Pacholík, nejlepší střelec této skupiny. Zcela podobně dotahovaly v domácím prostředí Nemanice s Dačicemi. Hosté deset minut před koncem vedli ještě 3:1. Remízu vystřílel Vlastimil Bašta proměněným pokutovým kopem a gólem v poslední minutě hry. Týn nad Vltavou konečně plně bodoval a udolal Planou nad Lužnicí dvěma góly kanonýra Pavla Vařila. Ševětín na svém trávníku o gól zvítězil nad překvapením podzimní části soutěže z Lišova (je to jejich první prohra venku), po vyhraném prvním poločase (1:0), začaly padat góly až v poslední dvacetiminutovce utkání. V rozmezí jedenácti minut padly čtyři, po dvou na obou stranách. Za hosty korigoval výsledek osm minut před koncem Petr Kandl. Utkání kola se odehrálo v Chýnově, kde proti v tabulce čtvrtým domácím nastoupil lídr tabulky ze Sezimova Ústí. Utkání skončilo jasným vítězstvím domácích. Dva góly vsítil kanonýr Jaroslav Prášek. Chýnov se díky této výhře dostal již na třetí místo tabulky. Zajímavostí kola je, že všechna tři mužstva z vrcholu tabulky prohrála! Poslední milevská rezerva hostila Bernartice. Po prvním poločasu vedl favorit utkání. Vzduchotechnici pak ve druhém poločasu skóre utkání otočili, když vítězný gól zaznamenal jeden z pendlů Pavel Novotný deset minut před koncem. Díky třetímu vítězství v řadě se dostali již na předposlední místo před čekanický Meteor.

Desátá výhra Velešína

V 1. B třídě, skupině A, zvítězil Velešín na hřišti Kamenného Újezda a udržel si vedoucí postavení. Kaplice měla situaci poněkud jednodušší. V domácím prostředí zdolala Loučovice, hattrick zaznamenal šutér Jakub Lesňák. Pořadí na prvních dvou místech se tedy nemění. Výborně hrající Boršov nad Vltavou porazil Sedlec a v tabulce se dostal již na třetí místo. Hrdějovice skolily třetí Zlatou Korunu hladce 3:0. Netolice vyhrály nad Dolním Dvořištěm, dva góly vsítil kanonýr Jakub Varyš a má na svém kontě úctyhodných 22 gólů, ztratil však postavení nejlepšího střelce krajských soutěží. Na jeho místo se dostal mladovožický Tomáš Kukla s 23 trefami. Roudenská rezerva nadělila nováčkovi z Horní Plané osm gólů a odpoutala se od předposledního místa tabulky. Na chvostu jsou oba nováčci z Českokrumlovska. Dříteň si bez problémů poradila s Frymburkem a na výsledku 6:2 se podílel čtyřmi góly exjankovský bomber Tomáš Smékal.

Stachy se napodeváté dočkaly

Ve skupině B vyhrál vysoko Vacov nad Dražejovem a díky klopýtnutí Sousedovic, které pouze bezbrankově remizovaly na trávníku Cehnic, se k nim přiblížil na pouhý bod. Třetí Strunkovice deklasovaly sedmi góly domácí oseckou rezervu a v tabulce zůstávají na třetím místě. Čkyně vítězstvím v Záblatí porazila prachatickou rezervu Peškovou brankou již ze sedmé minuty. Celé dva měsíce čekaly poslední Stachy na druhé vítězství. Na domácí půdě porazily Vlachovo Březí, avšak přezimovat budou přesto na posledním místě. Ve Volyni se v utkání se Sedlicí zrodila plichta již v první půlhodince zápasu. V utkání dvou mužstev středu tabulky mohou být s bodem spokojeny oba týmy. Na cestě do vyšších pater tabulky si hodně pomohly Chelčice vítězstvím nad čtvrtými Bělčicemi. Dva góly zaznamenal na konci během tří minut Ladislav Benedikt ml., za další tři minuty se nechal po druhé žluté za jasného stavu 4:1 vyloučit.

Vožický Tomáš Kukla nasázel 23 gólů!

Ve skupině C lídr tabulky Kovářov vyhrál na domácím trávníku nad Hradištěm těsně 2:1, když o poločase o gól prohrával. O vyrovnání se zasloužil aktivní milevský hokejista Jakub Suchan a vítěznou trefu zaznamenal v 85. minutě kovářovský snajpr Luboš Holub ml. Větrovy nadále potvrzují skvělou formu. Tentokrát si smlsly na Putimi, které inkasovaly "sedmičku". Střelcem utkání se stal s hattrickem Petr Klejna. Staronováček z Větrov u Tábora se dostal díky lepšímu skóre na druhé místo a na vedoucí Kovářov má jednobodové manko. Stejný bodový zisk má i Mladá Vožice, která pokořila na soupeřově trávníku již pětkrát za sebou vítězný Sepekov a přetrhla tak jeho šňůru vítězných zápasů. Střelecky se prosadil Tomáš Kukla, který čtyřmi trefami zajistil vysoké vítězství hostů. Tomuto borci to neuvěřitelně střílí a ve dvanácti odehraných zápasech podzimní části soutěže zaznamenal již 23 gólů! Dolní Bukovsko podlehlo v domácím prostředí s Chotoviny. Mirovice porazily Řepeč-Opařany. Po gólově vyrovnané první půli se prezentovaly dalšími třemi zásahy. Zajímavostí utkáni je, že první dva góly dal v útoku zaskakující exčimelický gólman Filip Slavík. Božetice neměly problém s poslední Královou Lhotou a vyprovodily je do jejich domovů čtyřgólovou nadílkou. Boston Kluky v domácím prostředí vyhrál nad nebezpečnými Chyšky a tři góly zaznamenal kapitán mužstva Miroslav Štěpán. Za Chyšky dvakrát skóroval exmilevský Jan Šimák.

Vedoucí Třebětice už dohrály

Ve skupině D prohrála Studená s Třeběticemi, když jediný gól zaznamenal pouhé tři minuty před koncem hrací doby v početní výhodě Vojtěch Bastl. Třebenický Sokol zatím vede skupinu, avšak má za sebou již všechny zápasy podzimní poloviny. Druhý Suchdol nad Lužnicí totiž doma prohrál s derby z Českých Velenic a do čela se neposunul (více zde). Třetí místo patří Lomnici nad Lužnicí, která vysoko porazila třeboňskou rezervu. Nováček z Mladého vyhrál předměstské v Dobré Vodě brankou Karla Tondra ml. v 55. minutě hry a drží výborné páté místo. Dobrá Voda se výsledkově trápí a zůstává kvůli další domácí bodové ztrátě předposlední. Slavonice doma nepochopitelně přenechaly všechny body Ledenicím a utrpěli debakl (1:5). Ledenice se tak odpoutaly od konce tabulky a přiblížily středu tabulky této v dolní polovině hodně vyrovnané soutěže. Předposlední Kardašova Řečice smetla v domácím prostředí Novou Bystřici sedmi góly, když za čtvrt hodiny vedla již 4:0! Hattrick vystřílel již v první půli Jan Klokner.


VÝSLEDKY 13. KOLA I. A TŘÍDY


SKUPINA A

FC Mariner Bavorovice – TJ Spartak Trhové Sviny 1:5 (1:3)
Branky: 39. Volf – 20. Hruška, 26. Marek Kodras, 44. Kolář, 87. Lukáš Gažák, 51. Chromčák.
Rozhodčí: Ondřej – Panský, Radek Šťastný. DFA: Němeček. ŽK: 3:1 (Kučera, Hurný, Sýkora – Hruška). Diváků: 50.

SK Lhenice – FK Junior Strakonice 0:2 (0:1)
Branky: 6. Ouška, 61. Lukáš Němeček.
Rozhodčí: Vítek – Formánek, Řehoř. ŽK: 5:2 (Málek, Mahák, Iliev, David Kiš, Pořádek – Matěj Kostka, Máška). Diváků: 50.

FC AL-KO Semice – SK Slavia Č. Budějovice 5:3 (3:1)
Branky: 31., 63. a 84. Škulina, 4. a 36. Císařovský – 45. Mizera, 51. Hasenöhrl, 81. Petr Kindermann.
Rozhodčí: Kollmann – Náprava, Devera. ŽK: 2:2 (Dvořáček, Jakub Keclík – Mizera, Petr Kindermann). Diváků: 80.

TJ Šumavan Vimperk – TJ Lokomotiva Č. Budějovice 4:1 (1:0)
Branky: 5. Císař, 65. Šíp, 82. Sýs, 90+2. Šimandl – 52. Sudek.
Rozhodčí: Kříž ml. – Kříž st., Žurek. ŽK: 2:4 (Vondrášek, Jan Děd ml. – Kamiš, Sudek, Ayeb, Janů). Diváků: 60.

SK Planá – FK Vodňany 2:2 (0:1)
Branky: 73. Lengyel, 83, Vobořil – 16. Girardey, 47. Šťastný.
Rozhodčí: Votava – Valeš, Boček. DFA: Brož. ŽK: 0:3 (Kunc, Šťastný, Malík). ČK: 0:1 (67. Pavel Váverka). Diváků: 80.

FK Tatran Prachatice – SK Větřní 3:1 (3:0)
Branky: 4. a 14. Jan Lukeš, 23. Kováč – 67. Kotlár.
Rozhodčí: Lukáš Eibl – Lepič, Tupý. ŽK: 1:3 (Jan Lukeš – Gutheis, Votýpka, Dvořáček). Diváků: 80.

FK Lažiště – TJ Nová Ves 1:3 (0:0)
Branky: 66. Volmut - 59. Novák, 78. Trejbal, 87. Prokop.
Rozhodčí: Tupý – Lepič, Lukáš Eibl. ŽK: 3:4 (Hojdekr, Vokatý, Sedláček – Holý, Jiránek, Janeček, Kohout). ČK: 1:0 (90. Makoš). Diváků: 100.


SKUPINA B

SK Čtyři Dvory – TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí 0:1 (0:0)
Branka: 66. Čížek.
Rozhodčí: Roman Mráz – Brych, Marek Mráz. ŽK: 1:2 (Vajo – Mahlej, Hájek). Diváků: 50.

TJ Nová Včelnice – FK Meteor Tábor 3:3 (1:1)
Branky: 10. a 63. Pacholík, 89. Ondřej Blažek – 1. Lorenc, 52. Kolář, 55. Löffler.
Rozhodčí: Tůma – Leiš, Novák. ŽK: 3:2 (Hulík, Pivko, Ondřej Blažek – Kollárik, Jan Pípal).
Diváků: 80.

SK Nemanice – TJ Centropen Dačice 3:3 (1:1)
Branky:78. (pen.) a 90. Bašta, 25. Mir. Novotný – 37. Diviš, 63. Šimánek, 76. Jan Beneš.
Rozhodčí: Písek – Cigáň, Křížek. ŽK: 1:0 (Benkovský). Diváků: 60.

FK Olympie Týn nad Vltavou – TJ Sokol Planá nad Lužnicí 2:1 (1:0)
Branky: 4. a 58. Vařil – 55. Přibyl.
Rozhodčí: Brych – Roman Mráz, Marek Mráz. DFA: Hanzal. ŽK: 2:2 (Boček, Vařil – Trčka, Pospíchal). Diváků: 90.

SK Ševětín – SK Lišov 3:2 (1:0)
Branky: 38. Petr Novotný, 75. Vokurka, 78. Sedláček – 71. Bambule, 82. Kandl.
Rozhodčí: Průchová – Tauber, Izugrafov. ŽK: 1:3 (Švejda – David Mlýnek, Jan Mach, Kándl). Diváků: 98.

FC ZVVZ Milevsko B – TJ Sokol Bernartice 2:1 (0:1)
Branky: 50. Masopust, 80. Pavel Novotný – 30. Jakub Novák.
Rozhodčí: Tauber – Toucha, Čarek. ŽK: 2:3 (Kálal, Pavel Novotný – Tomáš Češka, Rakovan, Trantina). Diváků: 100. Hráno na UMT.

FC Chýnov – TJ Sokol Sezimovo Ústí 4:1 (2:1)
Branky: 35. a 45+2. Jar. Prášek, 62. Zadražil, 82. Mareš – 41. Voj. Brůžek.
Rozhodčí: Nedvěd – Cigáň, Kabele. DFA: Jiří Urban. ŽK: 5:5 (David Král 2, Mareš, Mládek, Štiller – Sedloň, Pavel Sazma, Irsa, Vilímek, Říha). ČK: 1:0 (79. David Král). Diváků: 160.


VÝSLEDKY 13. KOLA I. B TŘÍDY


SKUPINA A

TJ Slavoj Hrdějovice – SK Zlatá Koruna 3:0 (1:0)
Branky: 40. Kukačka, 51. Hrdlička ml,. 55. Mir. Studnička.
Rozhodčí: Picka – Kovařík, Škuthan. ŽK: 2:4 (Hrdlička ml., Hazucha – Liška, Zayml, Lacko, Ohnsorg). ČK: 0:1 (30. Dominik Fuciman). Diváků: 50.

1.FC Netolice – FK Dolní Dvořiště 3:1 (2:0)
Branky: 16. (pen.) a 27. Jakub Varyš, 54. David Reindl – 69. Krenauer.
Rozhodčí: Mir. Pečenka – Jindrle ml., Heinzl. ŽK: 1:5 (Jan Lukáš – Josefík, Benda, Kubík, Krenauer, Štifter). Diváků: 60.

TJ Malše Roudné B – TJ Smrčina Horní Planá 8:0 (1:0)
Branky: 72. a 90. Budín, 35. Neckář, 48. Dinka (vlastní), 60. Martin Lerch, 67. Kubeš, 85. Rezek, 89. Škoda.
Rozhodčí: Radek Šťastný – Panský, Ondřej. DFA: Eibl. ŽK: 1:1 (Kubeš – Mir. Truhlář). Diváků: 30.

TJ Dříteň – FC Šumava Frymburk 6:2 (3:2)
Branky: 9., 39., 61. a 63. Tomáš Smékal, 34. Moudrý, 87. Hromada – 4. Filip Mertl, 43. Budík.
Rozhodčí: Pánek – Ambrožová, Brom. ŽK: 5:6 (Pojer, Mir. Koudelka, Marek Kovařík, Strapáč, Werner – Píšek 2, Šisler, Vítek, Petscher, Milan Račák). ČK: 0:1 (90. Petr Píšek). Diváků: 65.

FK Boršov nad Vltavou – SK Sedlec 3:0 (2:0)
Branky: 44. a 76. Filip Pokorný, 27. Gruber.
Rozhodčí: Kovařík – Picka, Hora. ŽK: 1:2 (Filištein – Kučera, Chromý). Diváků: 60.

TJ Sokol Kamenný Újezd – FC Velešín 2:3 (2:2)
Branky: 20. Sládek, 38. Černý – 40. a 67. Šálek, 26. Pomije.
Rozhodčí: Bumba – Rous, Kubeša. ŽK: 0:1 (Fišer). Diváků: 120.

FK Spartak Kaplice – Vltavan Loučovice 5:2 (3:2)
Branky: 19., 58. a 70. Jakub Lesňák, 21. Urazil, 24. Vaniš – 6. Fejtek, 28. Toth.
Rozhodčí: Křížek – Hladík, Marek. ŽK: 0:2 (Jakub Matulík, Havierník). Diváků: 130.


SKUPINA B

SK Vacov – TJ Dražejov 5:1 (3:0)
Branky: 39. a 73. Zitta, 13. Hlásek, 25. Vítovec, 73. Jiří Mls – 88. Hrčka.
Rozhodčí: Ryneš – Klimeš, Zloch. Hráno bez karet. Diváků: 74.

Sokol Stachy – FC Vlachovo Březí 3:0 (1:0)
Branky: 3. Pešl, 55. Záleský, 79. Jandoš.
Rozhodčí: Klimeš – Ryneš, Neumann. DFA: Pípal. ŽK: 1:0 (Šíp). Diváků: 50.

FK Slavoj Volyně – TJ Sokol Sedlice 1:1 (1:1)
Branky: 18. Filip Gašpar – 27. Sladký.
Rozhodčí: Šíma – Kadlec, Iral. ŽK: 3:3 (Pasler, Myslivec, Malina – Houzar, Vladimír Klíma ml., Čabrádek). Diváků: 90.

FKChelčice – TJ Sokol Bělčice 4:1 (1:1)
Branky: 79. a 82. Lad. Benedikt, 15. Křenek, 73. (pen.) Machnyk – 31. Hrkel.
Rozhodčí: Bartůněk – Studený, Šindelář. ŽK: 2:2 (Lad. Benedikt 2 – Lad. Mach, Lukáš Mach).
ČK: 1:0 (85. Lad. Benedikt). Diváků: 50.

Sokol Cehnice – FC Westra Sousedovice 0:0
Rozhodčí: Syrovátka – Schwarz, Homola. DFA: Albrecht. ŽK: 3:0 (Krejsa, Frčka, Pletka). Diváků: 75.

TJ Osek B – TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí 2:7 (0:4)
Branky: 54. Rybák, 69. Jan Hoch – 3., 14. a 58. Roman Žurek ml., 28. a 61. Páník, 1. Šimčík, 78. Jan Žurek.
Rozhodčí: Pravda – Pánek, Hodánek. DFA: Němeček. ŽK: 4:2 (Parči, Hájek, Bunda, Diviš – Václav Beneš, Páník). Diváků: 50.

FK Tatran Prachatice B – SK Čkyně 0:1 (0:1)
Branka: 7. Pešek.
Rozhodčí: Dimitrov – Ovčáček, Trněný. ŽK: 1:2 (Janošťák – Pešek, Jan Děd st.). Diváků: 50.


SKUPINA C

1.FC Boston Kluky – FC Chyšky 4:2 (2:2)
Branky: 23., 65. a 69. Mir. Štěpán, 5. Voj. Košatka – 15. a 39. Jan Šimák.
Rozhodčí: Bezpalec – Landík, Hadáček. ŽK: 3:1 (Němec, Voj. Košatka, Mir. Štěpán – Václav Kosík). ČK: 0:1 (86. Rost. Vačlena). Diváků: 80.

TJ ZD Kovářov – TJ Hradiště 2:1 (0:1)
Branky: 72. Jakub Suchan, 85. Luboš Holub ml. – 9. Mezera.
Rozhodčí: Ovčáček – Kocina, Brodský. DFA: Chlaň. ŽK: 2:4 (Machatý, Svojše – David Pichlík 2, Čejka, Petr Valach). ČK: 0:1 (85. David Pichlík). Diváků: 60.

TJ Dolní Bukovsko – TJ Sokol Chotoviny 0:2 (0:0)
Branky: 75. (pen.) Bondarev, 89. Pavlíček.
Rozhodčí: Svoboda – Vican ml., Feitl. ŽK: 4:1 (Venčovský, Dvořák, Frant. Cihla, Josef Cihla – Pavlíček). Diváků: 60.

SK Mirovice – FK Řepeč-Opařany 4:2 (1:1)
Branky: 16. a 47. Filip Slavík, 67. Jelínek, 81. Peterka – 22. Vlk, 52. Mikšovský.
Rozhodčí: Hnilička – Ondra, Studený. ŽK: 2:3 (Jakub Převrátil, Krušina – Jan Štecher, Břicháček, Kravar). Diváků: 80.

TJ Sokol Sepekov – TJ Sokol Mladá Vožice 1:5 (1:2)
Branky: 41. Pavel Novák – 17., 57., 70. a 81. Tomáš Kukla, 20. Štěpán Kukla.
Rozhodčí: Ctibor Novotný – Petr Šťastný, Hadáček (N). ŽK: 3:0 (Palus, Michal Kosobud, Lukáš Hadáček). Diváků: 60.

SK KAVAS Větrovy – TJ Sokol Putim 7:0 (4:0)
Branky: 3., 32. a 41. Petr Klejna, 68. a 70. Ondřej Jelínek, 12. Filip Vobr, 82. Miloslav Souhrada (vlastní).
Rozhodčí: Frček – Landík, Třešňák. DFA: Štuk. Hráno bez karet. Diváků: 50.

TJ Božetice – TJ Králova Lhota 4:1 (1:1)
Branky: 33. a 48. Čanda, 53. a 71. Josef Fara – 33. (pen.) Vařenka.
Rozhodčí: Brom – Hošek, Peklo. ŽK: 2:2 (Frant. Horek, Josef Fara – Tvrzský, Hanisch). Diváků: 70.

 


SKUPINA D

FK Studená – FK Sokol Třebětice 0:1 (0:0)
Branka: 87. Voj. Bastl.
Rozhodčí: Talíř – Zabilka, Janák. ŽK: 4:2 (Lojka 2, Bartoň, Přibyl – Šťastný, Martin Kelbler). ČK: 1:0 (79. Marek Lojka). Diváků: 120.

TJ Sokol Slavonice – TJ Slavoj Ledenice 1:5 (1:0)
Branky: 22. Trávníček – 49. Jan Fencl, 53. Winkler, 78. Jan Pavlík, 86. Matěj Volf, 90. Mir. Kadlec.
Rozhodčí: Zabilka – Talíř, Janák. ŽK: 3:2 (Trávníček, Bodlák, Žampa – Havelka, Matěj Volf).  Diváků: 85.

FK Kardašova Řečice 1922 – TJ Jiskra Nová Bystřice 7:1 (5:1)
Branky: 6., 8. a 42. Klokner, 4. Kovář, 15. Bílek, 73. Ondřej Jánošík, 88. Kupka – 30. Havel.
Rozhodčí: Novák – Leiš, Tůma. ŽK: 3:0 (Ondřej Jánošík, Madar, Voj. Jánošík). Diváků: 60.

SSK Dobrá Voda – SK Mladé 0:1 (0:0)
Branka: 55. (pen.) Tondr ml.
Rozhodčí: Devera – Blažek, Knotek. ŽK: 2:2 (Šedivý, Choboda – Karel Tondr ml., Šťastný).
Diváků: 100.

TJ Jiskra Třeboň B – TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí 1:5 (1:4)
Branky: 21. Jiráček – 10. a 41. Petr Pancíř, 25. a 48. Burda, 14. Krejník.
Rozhodčí: Křížovský – Ernst, Saidl. ŽK: 0:2 (Vala, Šachl). Diváků: 100.

Sokol Suchdol nad Lužnicí – TJ Lokomotiva České Velenice 2:4 (1:2)
Branky: 26. Míka, 87. Radek Arenberger – 38. a 61. Sokol, 40. Srpek, 73. Fiala.
Rozhodčí: Ondra – Vejčík, Náprava. DFA: Bicek. ŽK: 4:2 (Jan Heřman, Bednář, Tomáš Záruba, Daniel Trmal – Zemánek, Frant. Dvořák). Diváků: 152.

Sokol Olešnice – volno


Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Jan Klein (2x), Jan Škrle (4x)
 


 
Reklama