Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves má po postupu nečekané trable

 
pondělí, 9. července 2018, 19:44

Na konci jara si novoveská skvadra užívala postupovou radost v I. B třídě, kterou opustila směrem nahoru po dvou letech, ale teď mají v klubu úplně jiné starosti.

„Ještě jsme ani nezačali letní přípravu a musíme bohužel řešit jednu nepříjemnou věc,“ říká útočník týmu Radomil Procházka. „Náš trenér Pekárek není zdravotně v pořádku, což nás velmi mrzí a samozřejmě mu přejeme brzké uzdravení. Snad se k nám co nejdříve připojí. Budeme se muset s touto nepříjemnou zprávou zatím nějak popasovat,“ věří zastupující trenér Procházka.

Přípravu na novou sezonu začne nováček I. A třídy v úterý 17. července. „Trénovat budeme dvakrát týdně a o víkendu odehrajeme buď turnaj, nebo přípravné utkání. Máme na vše jen měsíc, tak to bude náročné. Během přípravy máme naplánované dva turnaje a dvě až tři velmi kvalitní utkání. Cílem bude se co nejlépe připravit do začátku mistrovských utkání,“ plánuje Procházka.

Vítězný kádr nikdo neopouští, naopak se budou hlásit dvě nové tváře. „Mužstvo zůstalo celé pohromadě a posílil ho velmi zkušený stoper Ondřej Cahyna z Třeboně, a na zkoušku přijde útočník Aleš Prokop z Kamenného Újezdu,“ jmenuje letní posily.

Do historické účasti v A třídě půjde Nová Ves se skromnými plány. „Cíl do sezóny bude jen jeden. Pokusit se pro Novou Ves zachovat 1. A třídu i pro nadcházející sezónu, což bude těžké, ale byl by to opravdu velký úspěch,“ míní Radomil Procházka.

Přípravná utkání:
21. 7. 2018 domácí turnaj za účasti Bechyně, staršího dorostu Roudného a Včelné od 13 hod.
28. 7. 2018 TJ Nová Ves proti týmu z Rakouska od 10 hod.
4. 8. 2018 tradiční turnaj na Včelné.
11. 8. 2018 generálka na domácím hřišti s TJ Sokol Sezimovo Ústí od 10.15hod.
Napsal(a) Redakce | Foto Miloslav Kusbach
 


 
Reklama