Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Výkonným ředitelem Táborska se stal Martin Vozábal

 
pátek, 25. března 2022, 21:46

Tábor – FC MAS Táborsko, druhý nejsilnější klub v jihočeském regionu, klub, jehož A tým mužů hraje druhou nejvyšší soutěž, má od pátku 25. března 2022 nového výkonného ředitele. Stal se jím renomovaný fotbalový činovník, 43letý Martin Vozábal, který má za sebou devět let působení ve vedení SK Dynamo České Budějovice, z toho byl 6,5 roku v pozici generálního manažera.

V pátek nového ředitele představil zaměstnancům a spolupracovníkům klubu i prvnímu mužstvu předseda správní rady klubu FCT Ondřej Dvořák. „Jsem moc rád, že jsme se s Martinem dohodli. Martin má zkušenosti s řízením většího klubu, s větším rozpočtem, s více lidmi. Chceme využít jeho erudice, abychom klub pod jeho vedením ještě více posunuli,“ míní Ondřej Dvořák.

Martin Vozábal předně poděkoval svému předchůdci Josefu Holubovi. „Za Pepou tady zůstala spousta práce, za kterou se sluší poděkovat. Příkladem může být modernizace sportovního areálu Soukeník. Nepřicházím jako spasitel. O Táborsku je totiž všeobecně známo, že je to dlouhodobě stabilizovaný klub, který dobře funguje. Město je výhodně situováno mezi Prahou a Českými Budějovicemi. Nabídka Táborska mě zaujala, vím, jaké jsou tu podmínky a možnosti, na novou výzvu se těším. Chci se rychle poznat se všemi zaměstnanci a spolupracovníky. Mým krédem je, že nás práce všechny musí bavit. V klubu je nastavená určitá laťka, mým cílem je tuto úroveň udržet a posunout ji společnými silami o něco výše. Budu rád, když se nám to podaří, když za námi lidé uvidí kus práce,“ sdělil Martin Vozábal, který pochází z Tábora a patří mezi odchovance táborské kopané (TJ VS Tábor). Ve městě žijí jeho rodiče. „V roce 1993 jsem odešel z Tábora na střední školu do Budějovic, kde jsem začal hrát fotbal za Dynamo,“ vzpomíná Martin Vozábal, který jako fotbalista kromě SK Dynamo ČB oblékal dresy Slavie Praha, Hradce Králové a řecké Škody Xanthi.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC Táborsko
 


 
Reklama