Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Katovičtí mají slíbenou odměnu. Za každou výhru dostanou sud strakonického piva

 
pátek, 3. listopadu 2023, 10:36

Katovice – Šest bodů a dva sudy piva. O to budou hrát ve zbývajících dvou kolech podzimní části sezony divizní fotbalisté SK Otava Katovice. Nejprve přivítají pražskou Aritmu, která venku ještě neprohrála, a poté zavítají na hřiště nováčka z Jindřichova Hradce.

Půjde o hodně. Katovicím to zatím úplně podle představ nejde. Na svém kontě mají čtrnáct bodů, v tabulce jim patří až jedenáctá příčka a každý další získaný bodík se jim do odvetných bojů bude hodit náramně. I proto se ředitel Pivovaru Strakonice 1649 Dušan Krankus rozhodl katovické fotbalisty motivovat tím, že jim za každé případné vítězství daruje sud piva. K tomu věří, že při zápase proti Aritmě bude v Dudák aréně U Lesa plno a potvrdí se, že se odtud body jen tak nevozí. „Je to super, že je fotbal v Katovicích takovým lákadlem a lidé si tam najdou cestu, byť se v této sezoně tolik nedaří. Je tam příjemné prostředí, dostanete dobrou klobásu, pivo a máte se na co dívat,“ uvedl šéf strakonického pivovaru.

Nápad motivovat hráče tekutou odměnou uvítal i Tomáš Hajdušek, šéf fotbalového klubu z Katovic, mezi jehož významné partnery Pivovar Strakonice 1649 právě patří. „Jak už jsem v minulosti několikrát řekl – dobrý fotbal a dobré pivo k sobě prostě patří, takže si podpory ze strany strakonického pivovaru nesmírně vážíme. Věřím, že kluci naváží na dobrý výkon z Hořovic a oba zbývající podzimní zápasy vyhrajeme,“ je optimistou Hajdušek.

A jak tekutou motivaci vnímají sami hráči? „Je to velmi pozitivní, i když se nám výsledkově ne úplně daří, tak o to více je to zajímavá motivace. Nicméně pro nás jsou důležité body. Sudy piva jsou jen taková hezká třešnička na dortu,“ řekl za kabinu zkušený záložník Petr Kotrba.

Utkání Katovice – Aritma Praha, které bude letos v Dudák aréně tím posledním, se odehraje v sobotu 4. listopadu od 14 hodin a všichni katovičtí fotbalisté věří, že je fanoušci nenechají ve štychu a přijdou je znovu podpořit.

Napsal(a) SK Otava Katovice | Tisková zpráva | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama