Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Devět bodů zvenčí. Lom je stále suverénní

 
úterý, 17. srpna 2021, 11:49

Čechy – Lom zvítězil do třetice v Sedlčanech a na špici divize A zůstává i po třetím kole. Hradečtí dokonale zvrátili v poslední 25 minutách zápas v Hořovicích a mladíci Dynama zase rozhodli duel v Mýtě už v prvním poločase. Naprázdno vyšly v pátečních předehrávkách Katovice i Soběslav. Lomský Zbyněk Musiol dosáhl hattricku a s půltuctem nastřílených gólů vede střeleckou tabulku.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ VE 3. KOLE DIVIZE A 


SK Petřín Plzeň - FK Spartak Soběslav 4:2 (3:1)

Góly: 14. a 54. Vodrážka, 23. Vinkler, 36. Provod - 44. Hájek, 53. Pavlík. Rozhodčí: Vnuk - Vokoun, Langmajer. ŽK: 3:1 (Zajíček, Vinkler, Šimáně - Podhradský). Diváků: 100.

Soběslav: Červenec - Zeman, Bouchal, Boháč (46. Maršík), Hromada - T. Mazouch, Rubick (46. Podhradský), Boucník, Pavlík - Hájek, Kutner (77. Pokorný).

Nejlepší hráči: T. Mazouch.

Radek Hajič (trenér Soběslavi): „Prohru v Petříně bych shrnul do několika málo bodů... Myslím, že zápasy hrané po práci plus cestování nezvládáme. I když to mělo nějaký důvod, nebylo to šťastné. Za druhé úterní zápas nám vzal dost sil. Za třetí v Plzni nenastoupili zranění Vaněk a M. Mazouch, k nim se  do druhé půle přidali Boháč a Kutner. Za čtvrté jsme absolutně nezvládli první půlhodinu (3:0). A konečně za páté, přestože se nám zápas herně nepovedl, tak jsme si vytvořili tři čtyři stoprocentní šance, které kdybychom proměnili, tak jsme neprohráli.“


FC Rokycany – SK Otava Katovice 3:0 (1:0)

Góly: 9. a 59. Černý, 68. Plzák. Rozhodčí: Toman – Polena, Hrivík. ŽK: 1:2 (Černý – Cibulka, Uher). Diváků: 220.

Katovice: Švehla – Motl, Janoch, Kotrba, Cibulka (71. Mikeš) – D. Bálek, Kahuj (58. Hnídek), Repa, L. Bálek (81. Bartůněk) – Požárek, Uher.

Nejlepší hráči: nikdo.

Přemysl Šroub (trenér Katovic): „Zápas jsme bohužel prohráli zaslouženě. Domácí nás předčili v důrazu a v produktivitě. Za stavu 1:0 jsme měli šance na vyrovnání, ale trápíme se v koncovce. Hrálo se na velice špatném terénu, takže vázla kombinace a ve vzduchu dominovaly Rokycany. Bohužel v jedné z děr špatně došlápl Saša Kahuj a otočil si koleno. Budeme doufat, že to nebude další přetržený křížový vaz. Teď máme doma Beroun a musíme se pokusit získat tři body.“


SK Hořovice – FK Jindřichův Hradec 1910 1:4 (1:0)

Góly: 6. Kuška - 65. D. Cettl, 70. Toman, 77. (pen.) Votava, 87. Strejček. Rozhodčí: Bohata - Linhart, Martínek. ŽK: 2:1 (Novák, Klimeš – Šmíd). Diváků: 120.

J. Hradec: Hulík - Šmíd, Koktavý, Nováček, Vaš (82. Waník) – Mischnik, Votava, Distel (62. Cettl), Janák (73. Völfel) – Strejček, Toman (82. Kubín).

Nejlepší hráči: celý tým.

Roman Lukáč (trenér J. Hradce): „Věděli jsme, že nás nečeká jednoduchý zápas, protože Hořovicko v předchozích dvou zápasech ani jednou naplno nebodovalo. V úvodu se to také potvrdilo, protože domácí do začátku vložili hodně energie a vstřelili také vedoucí branku. Po dvaceti minutách jsme ale hru vyrovnali a kombinačně jsme byli lepším celkem. Ještě do poločasu jsme si také vytvořili čtyři dobré šance, avšak žádnou z nich jsme nedokázali proměnit. Na začátku druhého poločasu se hráči Hořovicka zase nadechli, ale poté, co jsme přežili jejich úvodní nápor, jsme už ve zbytku utkání dominovali. Domácí míče nakopávali a byli soubojoví, zatímco my jsme na to odpověděli kombinační hrou po zemi. Byli jsme fotbalovější, což se nám podařilo vyjádřit také čtyřmi vstřelenými brankami. Poučili jsme se tak z prvního zápasu s Berounem, který nám nevyšel. Beroun hrál podobně jako Hořovicko a my jsme ten zápas nezvládli soubojově. Dnes jsme pozměnili taktiku a vyšlo to. Uvědomili jsme si, že naší cestou není míče nakopávat a pouštět se do hlavičkových soubojů, ale naopak hrát na zemi."


TJ Slavoj Mýto - SK Dynamo Č. Budějovice B 0:4 (0:3)

Góly: 20. Mršič, 33. Bečvář, 43. (pen.) Kladrubský, 86. Vítovec. Rozhodčí: Glogar - Hlaváček, Gunitš. ŽK: 1:1 (Grambal – Mašek). Diváků: 285.

Dynamo B: Šípoš - Kladrubský, Němeček, Bízek, Mašek - Pařízek (78. Perina), Malecha (67. Česák) - Mršić, Bečvář, Bouguetouta (73. Polanský) – Vítovec.

Nejlepší hráči: Mršić, celý tým.

Jindřich Tichai (trenér Dynama B): „Zápas jsme začali dobře a od první minuty bylo vidět, že jsme fotbalovější. Pomohla nám první branka ve 20. minutě, po přihrávce Bečváře skóroval Mršić. Do poločasu jsme přidali ještě dvě branky a zápasu jsme dominovali. Druhá půle už nebyla tak kvalitní, ale zápas jsme dohráli v poklidu a v závěru jsme přidali čtvrtý gól. Zaslouženě vezeme tři body.“


TJ Tatran Sedlčany - TJ Sokol Lom 0:6 (0:3)

Góly: 27., 45. a 59. Musiol, 11. Neužil, 70. Pfeifer, 78. M. Novák. Rozhodčí: Mazanec - Kastl, Hessová. ŽK: 0:1 (Kučera). Diváků: 608.

Lom: Matoušek – M. Rabiňák (60. Grobár), Slavík, J. Chotovinský, J. Rabiňák (77. Kosobud) – M. Novák, Pfeifer, Kučera, Janů (60. K. Chotovinský) – Musiol (71. Bosnyak), Neužil.

Nejlepší hráč: celý tým

Lukáš Zeman (asistent trenéra Lomu): „Během zápasu jsme byli lepším týmem, kromě asi deseti minut ke konci prvního poločasu, kdy jsme trochu polevili a Sedlčany v tu dobu nastřelili břevno a následnou dorážku výborně chytil Matoušek. Jinak ale hráči předvedli zodpovědný a týmový výkon. Vytvořili jsme si ještě několik šancí, které jsme ale nevyužili. I tak ale šest vstřelených gólů je pěkný a vzadu jsme opět udrželi nulu.“


Ostatní výsledky

FC Viktoria Mariánské Lázně - SK Klatovy 1898 4:1 (1:0), 20. Kapolka, 80. Lukáš, 85. Cinkanič, 90. Popovič - 53. Sojka.

Český lev-Union Beroun - FK ROBSTAV Přeštice 1:4 (1:4), 15. (pen.) Lhotka - 9. Böhm, 18. a 37. Mudra, 45. Arzberger.

FK Hvězda Cheb - SK SENCO Doubravka 2:1 (0:0), 87. Hucl, 90. Anděl - 64. Patrovský.

Napsal(a) Redakce | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama