Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dominik Štěch uspěl na testech a podepsal smlouvu s Pískem

 
pátek, 3. března 2023, 20:45

Písek - Po Františku Belejovi se kádr FC Písek rozrostl o dalšího nového člena. Na zkoušce v klubu uspěl Dominik Štěch, který v pátek dopoledne podepsal smlouvu na půl roku a posílil záložní řadu.

„Na novou výzvu se moc těším. Doufám, že všechno bude klapat,“ zněla první slova čerstvé posily, která za poslední rok učinila výrazný progres a přes krajský přebor (Olešník) a divizi (Katovice) si to namířila do třetí ligy (Písek).

Po půl roce v divizi mění klubovou adresu. „Jsem rád, že mě Katovice pustily a chtěl bych jim za to poděkovat. Budu je nadále sledovat a držet jim palce. Doufám, že to dotáhnou za titulem v divizi,“ přál po podzimu druhému týmu divizní tabulky, který na domácí půdě neztratil ani bod a nastřádal stejně bodů jako první Lom.

Náročný zimní dril v třetiligovém týmu Štěchovi nevadil. Makal, chtěl se prosadit. „V přípravě jsme dostali od Kuby Michálka zabrat, tak snad to v jarních zápasech zúročíme. Na jaře z toho budeme těžit, i když to bylo náročný,“ sdělil 20letý záložník, který byl na testech i v druholigovém Táborsku a nabral tam cenné zkušenosti.

Písek je v tabulce na deváté příčce, nová akvizice doufá, že se během jara posune do horní poloviny. „Očekávám, že budeme zvládat těžké a náročné zápasy, pravidelně bodovat a pohled do tabulky bude daleko příjemnější,“ zněla přání zimní posily Píseckých, která si vybrala na dres číslo 19.

V přátelských zápasech nastupoval pravidelně, střídal kraj zálohy s útokem. Dvakrát skóroval. U Otavy se dohodl s vedením FC Písek a předsedou Leošem Gornickým zatím na působení v jarní části. „Podepsal jsem smlouvu do konce června. Pak se uvidí, co bude dál,“ uzavřel Dominik Štěch, který se poprvé předvede píseckým fanouškům v sobotním derby.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama