Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Půlsezónu zakončili v Laser aréně. Největším terminátorem se stal Voráček

 
středa, 4. prosince 2019, 08:06

S trénováním pokračují písečtí fotbalisté třetiligového A-týmu i po skončení úspěšné podzimní části. Úterní trénink si zpestřili zábavnou adrenalinovou hrou.

Bezpečnou sci-fi střílečku si otestovalo čtrnáct hráčů. „Na hokej nás bylo málo, tak jsme vyzkoušeli Laser arénu na Velkém náměstí v Písku. Kluci se u toho pobavili a zpotili, a to bylo hlavní,“ sdělil vedoucí mužstva Miroslav Grobár st. „Ještě nás čeká poslední středeční trénink, na hodinku si hráči zahrají fotbálek a pak už je čeká zasloužené volno,“ dodal Grobár. K prvnímu tréninku zimní přípravy se A-tým sejde v pondělí 6. ledna 2020.

Jak uvádí provozovatel, Laser game je bezkontaktní, adrenalinová forma zábavy na způsob paintballu či airsoftu, bolestivé kuličky nahrazují neškodné laserové paprsky a hráči se pohybují ve speciální zatemněné aréně s různými druhy překážek se zvukovými, světelnými a kouřovými efekty. Do jedné hry, která trvala 13 minut, se mohlo najednou zapojit deset hráčů.

Z píseckých plejerů se stal absolutním vítězem Martin Voráček, který zároveň získal ocenění největšího terminátora. Objektem největšího zájmu (na koho se nejčastěji střílelo) byl Tom Ulbrich, Jakub Held prokázal klid a rozvahu, měl nejlepší mušku ze všech a také byl nejúspornějším střelcem. V nelichotivých statistikách výsledné tabulky se ocitli Václav Hrachovec jako zabiják vlastního teamu (střílel do vlastních řad!), Ondřej Sajtl za největšího vlastňáka a největším mimoněm byl vyhodnocen benjamínek Daniel Petřík.

Napsal(a) FC Písek | Foto FC Písek
 


 
Reklama