Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Prvenství na halovém turnaji Ekonomických služeb slavila Smetanova Lhota

 
úterý, 30. ledna 2024, 07:55

Strakonice – O body z posledního hracího dne se rovným dílem podělily Smetanova Lhota, Junioři a Ekonomické služby, naprázdno tentokrát vyšly Katovice. Smetanova Lhota rozhodla o svém vítězství v turnaji v utkání se strakonickými Juniory, ve kterém se pěti brankami zaskvěl Rostislav Dolejš.

Ceny vyhodnoceným jednotlivcům i týmům předal starosta města Strakonice pan Břetislav Hrdlička. Ocenění si zasloužili katovičtí borci Vilém Zoubek, Jaroslav Pojar a Jiří Kordík, kteří na palubovce stále drží krok s fotbalisty o pár desítek let mladšími.

Nejlepšími hráči svých týmů byli vyhodnoceni katovický Jan Strnad, Ladislav Hovorka z Ekonomických služeb, Petr Baloušek z mužstva Juniorů a Ivan Včelička ze Smetanovy Lhoty. Nejlepším brankařem se stal Zdeněk Kuneš z Ekonomických služeb, nejúspěšnějším střelcem byl Rostislav Dolejš se 16 vstřelenými brankami.

Výsledky - 4. hrací den

Ekonomické služby – Junioři 1:2, L. Věneček – P. Baloušek, J. Mikeš

Smetanova Lhota – Katovice 4:0, J. Pavlíček 2, R. Dolejš, M. Mařík

Katovice – Ekonomické služby 0:3, L. Hovorka 2, P. Sup

Junioři – Smetanova Lhota 3:5, P. Baloušek, J. Baloušek, T. Kostka – R. Dolejš 5

Junioři – Katovice 7:1, P. Baloušek, L. Cimrhanzl 2, J. Slabý, T. Kostka, J. Baloušek – J. Strnad

Smetanova Lhota – Ekonomické služby 0:2, V. Poláček, M. Blaho

Konečná tabulka:

1. Smetanova Lhota 12 7 1 4 39:23 22

2. Junioři 12 6 2 4 31:25 20

3. Ekonomické služby 12 5 1 6 23:24 16

4. Katovice 12 3 2 7 17:38 11

Střelci: 16 – R. Dolejš, 8 – J. Strnad, P. Baloušek, 6 – D. Šefčík, J. Baloušek, 5 – J. Pavlíček, L. Hovorka, 4 – J. Koller, J. Matucha, K. Kalianko, P Sup, M. Blaho

Rozhodovali Zdeněk Raba a Miroslav Komrska.

Napsal(a) Josef Blatský | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama