Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Skvělý obrat proti Příbrami završila Kateřiňákova akrobacie

 
sobota, 27. ledna 2024, 20:21

Sezimovo Ústí – Ve čtvrtém přípravném utkání aktuální zimy si A tým FC Silon Táborsko připsal cenné vítězství nad druholigovým rivalem FK Příbram 3:2, a to prohrával 0:2. Duel se hrál na umělé trávě v areálu Soukeník.

Otočku završil dvě minuty před koncem Kateřiňák, který si po centru zleva počkal, až balon vyskočí do výšky a pak ho akrobaticky udeřil do sítě. Tato branka byla logickým vyústěním převahy Táborska ve druhém poločasu. Právě ve druhém dějství domácí opanovali hru a prezentovali se velmi kvalitním výkonem.

Ne že by Táborsko hrálo v prvním poločase špatně, ale úvod vyzněl pro Příbram, která vedla ve 20. minutě 2:0, když pokaždé udeřila po zahrání rohového kopu. Prosadili se slávista Hošek a Krch, který za Táborsko dříve hrál. Ve druhém případě pomohla hostům ke skórování nedůslednost a zaváhaní domácí obrany.

Důležitý byl táborský kontaktní gól ještě do poločasu. Na hranici vápna se do míče opřel Sojka a přízemní střela skončila u levé tyče – 1:2. Vyrovnání obstaral Svatek, který si po útočné akci z pravé strany zpracoval míč ve vápně, obešel několik protihráčů a skóroval – 2:2. V závěru už přišla zmíněná Kateřiňákova paráda – 3:2.

První únorovou sobotu přivítá FC Silon Táborsko od 11.00 opět na Soukeníku třetiligové Domažlice.

FC SILON Táborsko – FK Příbram 3:2 (1:2)

Branky: 35. Sojka, 71. Svatek, 88. Kateřiňák – 7. Hošek, 20. Krch.

Táborsko 1. poločas: Kerl – Šplíchal, Skopec, Kopřiva, Schindler – Sojka, Kopáček – Kalousek, Matoušek, Dordić – Šašinka.
2. poločas: Kerl – Varačka, Skopec, Koné, Plachý – Sunzu, Bláha – Zeman, Kateřiňák, Dordić – Svatek.

Příbram: Melichar – Hošek (46. Vokřínek), Coňk (46. Jelínek), Fišl (46. Matoušek), Šimoník (46. Antwi), Krch, Švestka (46. Dudl), Hašek (46. Nečas), Hušbauer, Androunikou (46. Anih), Fall.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama