Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jaroslav Vondrášek provede Semice druhou sezonou v kraji

 
čtvrtek, 10. srpna 2023, 17:58

Semice – Loňský nováček vstupuje do druhé sezony v krajském přeboru. Mezi jihočeskou elitou se napoprvé neztratil a ve stejných kolejích chce jet i letos. Tentokrát už pod jiným trenérem, Marcela Nouska vystřídal Jaroslav Vondrášek. Majitel licence UEFA už má něco za sebou a na novou výzvu v Semicích se těší.

Jak jste se ocitl na lavičce Semic?

Kontaktovali mě činovníci oddílu na doporučení bývalého kouče Marcela Nouska, s kterým jsem v minulosti pracoval u písecké mládeže. Cením si toho, bylo to férové jednání, jsem v Semicích rád a spokojen.

Stačil jste se za ten měsíc s mužstvem sžít?

Ano, mně to k poznání týmu stačilo. Ale jsme na začátku spolupráce.

Jak jste se s mužstvem v létě připravovali?

Příprava byla rozložena do pěti týdnů a proběhla standardně. Účast mohla být vyšší, ale kluci mají rodinné a pracovní povinnosti, takže jsem spokojen. Stačili jsme potrénovat vše, co jsme měli v plánu.

Jak hodnotíte přípravná utkání, jak jste spokojen s předvedenou hrou?

Přípravná utkání jsme měli naplánovaná tři, ale odehráli jsme pouze dvě, generálka pro nepřízeň počasí neproběhla. Obě utkání jsme prohráli, s divizními Katovicemi se nebylo čemu divit, byly ve všech činnostech výrazně lepší. Druhý zápas se Sousedovicemi jsme sice na hřišti byli více vidět a dobře jsme kombinovali, ovšem střelecky jsme propadli a velmi dobře organizovaný soupeř trestal brankami. Takže spokojen být nemohu, ovšem byla to příprava a ta nám jasně ukázala, na čem musíme pracovat, myslím, že jsme se poučili.

Došlo v kádru na změny? Kdo odešel? Představte nám vaše nováčky, co od nich očekáváte?

Bohužel ze studijních důvodů neuvidíme na jaře v týmu hned dva borce ze základní sestavy a z pracovních důvodů bude velmi často mimo hru další dvojice klíčových hráčů. Musíme se s tím vyrovnat, ale nebude to jednoduché. Příchody žádné nemáme, i když věřím, že na první mistrovské utkání bude jeden velmi zajímavý nováček v našem dresu vidět. Typově vyplní mezeru tam, kde nás tlačí bota.

Máte prázdnou marodku?

Čtyři borce máme marodce a ještě se nezapojili do tréninkového procesu.

S čím vstupujete do nové sezony krajského přeboru?

Jednoznačně s pokorou ke kvalitě soutěže a soupeřů a také s touhou se prezentovat jako tým, který předvádí líbivý fotbal a chce vyhrávat.

Koho považujete za největšího aspiranta na prvenství?  Zdá se, že letos není jasného favorita.

Hluboká, Olešník, Týn nad Vltavou. To jsou dobře poskládané a vedené týmy, tady bych viděl ambice na prvenství.

První utkání je vždy trošku speciální, jak se těšíte?

Už aby to začalo.

Kádr FC AL-KO Semice


Brankáři: Jaroslav Vondrášek ml., Jan Dvořáček

Obránci: David Buchtele, Martin Císařovský, Lukáš Holub, Petr Listopad, Luboš Machovský, Jiří Sádlo, Petr Valach, Jakub Řezáč

Záložníci: Martin Pohnán, Zdeněk Pšenička, Filip Blažek, Jakub Forman, Jakub Hrala, Matouš Kačírek, Jakub Keclík, David Šourek, Luděk Zborník

Útočníci: Radek Veleman, Marek Valach, Jan Linhart, Pavel Keclík

Realizační tým: Jaroslav Vondrášek st. - hlavní trenér, Martin Pekárek - druhý trenér, Jakub Keclík, Pavel Keclík - hrající asistenti, Miroslav Bečvář - vedoucí týmu,  MUDr. Radek Veleman - lékař.

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama