Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko padlo v Opavě, rozhodla penalta

 
sobota, 1. října 2022, 14:10

Táborsko/Opava - Vypadá to, že největší potíží Táborska v aktuálním ročníku F:NL bude si vypracovat a vsítit branky. Bez vstřeleného gólu pro Jihočechy skončil i páteční mistrovský duel 10. kola v Opavě. Slezané ho rozhodli krátce po přestávce z pokutového kopu po faulu hostů. K exekuci se postavil Yunis, který zakončil nekompromisně - 1:0. Jihočeši nenavázali na dobrý výkon doma s Líšní.

Opava byla v prvním poločase více na míči, ale po změně stran už bylo Táborsko smělejší. Nejblíže k vyrovnání bylo kolem 68. minuty. Nejprve Babacar přistřil míč Bezpalcovi, který zamířil vedle pravé tyče, a o minutu později rozvlnil Tusjak pouze boční síť.

Táborsko zůstává na 11 bodech a šesti vstřelených brankách za 10 zápasů, což je 0,6 branek na utkání. Právě v ofenzivě mj. musí Jihočeši výrazně přidat.

Následující utkání FC SILON odehraje v neděli 9. října doma od 16:00 proti Třinci.

 

SFC Opava - FC SILON Táborsko 1:0 (0:0)

Branka: 48. Yunis (pen.) Rozhodčí: Rouček – Hurych, Poživil. ŽK: 49. Yunis, 51. Helebrand – 35. Kone, 46. Navrátil, 49. Ledecký, 63. Kosek. Diváci: 1345.

Opava: Lasák – Helebrand, Bílek, Janoščín, Kadlec – Rychlý – Kopečný, Kramář (90+1. Gorčica), Šigut (53. Macháček), Haitl (69. Ščudla) – Yunis.

Táborsko: Zadražil – Plachý, Navrátil, Bederka, Tusjak – Varačka (61. Nešpor), Kopřiva (46. Bezpalec), Kone, Ledecký (78. Provazník), Kosek – Babacar.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto + video Karolína Kabíčková
 


 
Reklama