Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Po debaklu v Roudném si fotbalisté Nové Vsi napravili reputaci

 
úterý, 5. dubna 2022, 11:53

Nová Ves - Ke druhému jarnímu, nebo spíš zimnímu kolu, se po debaklu v minulém utkání postavili domácí hráči Nové Vsi s úkolem napravit si reputaci a chuť do hry. Také Netoličtí chtěli po těsné prohře v předchozím zápase získat své první jarní body.

Před začátkem utkání začal padat sníh a vydržel po celou dobu zápasu. Do první velké šance se po průniku dostal domácí Holý, ale gólmana hostů neprostřelil. Hned minutu na to hosté vystřelili Varyšem těsně vedle branky a z následného útoku po přihrávce Maceje zabránili hosté střele Gramana ve vápně.

V 9. minutě lehce přistrčil Neumann hostujícího Raušera a kopala se penalta. Tu proměnil Varyš a hosté vedli 0:1.

Domácí ale ve 14. minutě srovnali skóre, když novoveský Neumann poslal přesný centr na penaltu, kde nebráněný Graman dal vyrovnávací gól na 1:1.

Od této chvíle se stále více tlačili domácí před netolickou branku. K obratu ve skóre došlo ve 39. minutě, když po rohovém kopu Neumanna si hostující Rokůsek dal vlastní gól - 2:1. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin.

Druhý poločas začal náporem domácích, kteří se ale nemohli dlouho gólově prosadit a tudíž byl výsledek stále nejistý. Skóre se tedy měnilo v 58. minutě, kdy dlouhý nákop Pecha zpracoval Macej, nahrál na volného Holého a ten střelou na zadní tyč vsítil třetí novoveský gól - 3:1.

A brzy se skóre měnilo znovu. V 63. minutě na 4:1 zvyšoval hlavou novoveský hrající trenér Procházka, jak jinak než po rohovém kopu zahraném Neumannem. S podivem bylo, že kolem Procházky - stojícím na malém vápně - bylo asi osm netolických hráčů, a přesto jej nechali trestuhodně skórovat.

Účet zápasu se uzavřel na výsledném skóre 5:1, když po centru Holého z pravé strany opět Procházka k překvapení všech, tedy i gólmana Varyše, dal obloučkem gól.

Zbytek zápasu se dohrával v klidu, nic vážného se již nestalo. Netoličtí fotbalisté si ve druhém poločase nevytvořili žádnou vážnější střelu na bránu novoveského gólmana. Hosté v tomto zápase nehráli špatně, ale domácí byli lepším a hlavně přesněji skórujícím týmem. Nová Ves si tak vylepšila náladu a připsala si první jarní body, na které hráči Netolic stále čekají. 

TJ Nová Ves - 1. FC Netolice 5:1 (2:1)

Branky: 63. a 71. Procházka, 14. Graman, 39. Rokůsek vlastní, 58. Holý - 9. Varyš. Rozhodčí: Hanzlíková - R. Mráz, Rothschedl. ŽK: 2:3 (Macej, Boháč - Rokůsek, Plojhar, Urban). Diváků: 30.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková
 


 
Reklama