Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V Třeboni si přejí lepší jaro než byl podzim. Petr Skála má nového asistenta

 
pátek, 11. března 2022, 16:46

Třeboň - Fotbalisté Jiskry Třeboň jsou na jaro dobře připraveni. Jejich zázemí by jim leckterý z klubů mohl závidět a třeboňští fotbalisté toho také v zimě naplno využívali.

Na jaro se tým Jiskry Třeboň připravoval pečlivě. Po podzimu mu patří desáté místo. Hráči těžili z výborného zázemí, které jim nabízí třeboňský areál, a trenér Petr Skála tak mohl být spokojený.

Třeboň odehrála pět přátelských utkání s bilancí čtyř výher a jedné prohry. V domácí generálce podlehla Nové Vsi 1:3.

Trenéři přivítali i nové posily. Z Dynama České Budějovice přichází ještě dorostenec Michal Rezek, jehož otec trénuje v Třeboni béčko. Další posilou je Jan Kubín z Jindřichova Hradce, který přichází k rybníku Svět na půl roku. „Budu mít také nového asistenta. Je jím Tomáš Hanes a bude zároveň i vedoucím mužstva,“ hlásí další novinku trenér Jiskry Petr Skála.

O tom, v jaké sestavě Jiskra vyběhne na trávník v sobotním duelu v Týně nad Vltavou, zatím kouč zcela jasno nemá. „To bude záležet na zdravotním stavu hráčů,“ říká Skála.

S dosavadním umístěním trenér Třeboně úplně spokojený není a na jaře bude chtít postavení Jiskry vylepšit. Cílem třeboňských fotbalistů je tedy získat větší počet bodů než na podzim a tím pádem se posunout v tabulce směrem nahoru.

Za hlavního favorita na prvenství považuje Petr Skála Slavoj Český Krumlov, který se nyní vyhřívá na čele krajského přeboru. Hlavně se ale těší, až se znovu rozběhne kolotoč zápasů. „Určitě se těším na lepší počasí a taky terény,“ přikyvuje s úsměvem na tváři Petr Skála.

Napsal(a) Redakce | Foto Michaela Vrábková
 


 
Reklama